Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Pulsomert/Pulsomierz jaki polecacie?

blo

Wysłana - 27 sierpnia 2005 18:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale nie znalazlem odpowiedniejszego.
Jestem aktualnie na etapie zakupu urzadzenia do mierzenia pulsu i chcialbym zasiegnac rady jakich Wy uzywacie i co ewentualnie byscie polecili a co zdecydowanie odradzacie?

Czy kazdy dobry pulsometr bedzie skladac sie z paska na klatke piersiowa i opaski na reke? Widzialem jakies na allegro ktore odczytuja puls z nadgarstka ale nie wiem czy to nie jest jakas lipa.

Prosze doradzcie cos. Cena w zasadzie nie gra roli chyba ze mi zaproponujecie cos za 1000zl. Ogolnie chcialbym jakies dobre urzadzenie ktore mi starczy na jakis czas podczas treningu aerobowego.

Z gory dziekuje za pomoc.

BLo

hmmmm

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 sierpnia 2005 18:42 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

neo77

Wysłana - 27 sierpnia 2005 18:42    Edytuj Cytuj
ostatnio tez sie tym interesowalem i powiem tak w sklepach nie ma zbytnio wyboru ale cana sklepowa to przedzial miedzy 250-400 zl na alegro widzialem nawet juz za okolo 70zl..i napewno lepszy bedzie ten 2 czesciowy bo taki sam mielismy na uczelni ...pomiar dokladniejszy...a co do ceny jak bym mozna bylo sprawdzic ze z alegro czy dobrze mierza to bym nen tanszy bral bo nawet jaj sie rozwali to 4 inne sobie kupie . i tak wlasnie do tej pory sie nie zdecydowalem ze wzgledu na cene

dzien bez treningu dniem straconym

lammah

Wysłana - 27 sierpnia 2005 22:19    Edytuj Cytuj
ogolnie to wyszukiwarka - http://www.sfd.pl/temat192147/
osobiscie wole dolozyc pare zlotych i kupic cos firmowego, jak wlasnie sigma czy polar
sam ostatnio kupilem na allegro sigme pc 800 za 97zl akurat taki bo nie widzialem sensu placic 100 czy 200zl wiecej za funkcje z ktorych nie bede korzystal
jesli chcesz miec full wypas lans i szpan zainteresuj sie oferta polara, robia modele za ponad 1000zl ;p

blo

Wysłana - 27 sierpnia 2005 22:30    Edytuj Cytuj
Wlasnie nie chodzi mi o lans i szpan bo i nie wydaje mi sie aby takim urzadzeniem mozna bylo szpanowac. Nie chce po prostu kupic bubla.

BLo

hmmmm

lammah

Wysłana - 27 sierpnia 2005 22:40    Edytuj Cytuj
dlatego odpusc sobie te cale mediony po 50zl z allegro
http://www.sportprofil.pl/ i http://www.sigmasport.pl/ - poczytaj i sam zdecyduj czy przyda Ci sie np. podswietlana tarcza czy inne bajery

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pulsomert/Pulsomierz jaki polecacie?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.