Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pudzian "Tylko Nas Dwoje"

Rocky235

Wysłana - 14 marca 2010 16:33    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co sadzicie o wystepach Pudziana w programie tylko nas dwoje na antenie polsatu? dla mnie to zdeka posmiewisko. . .

Myjcie sie kobiety bo nadchodzi Krol minety, ktora bedzie z was najczystsza ta poczuje jezyk mistrza.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2010 16:36 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

nastukafsy

Wysłana - 14 marca 2010 16:36    Edytuj Cytuj
gdzie go już k**** nie ma ?

lf you can go through this pain barrier, you may get to be a champion. lf you can't go through, forget it.
Specjalista -

Rocky235

Wysłana - 14 marca 2010 16:44    Edytuj Cytuj
wszedzie juz jest hehe ;)

Myjcie sie kobiety bo nadchodzi Krol minety, ktora bedzie z was najczystsza ta poczuje jezyk mistrza.

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 14 marca 2010 16:57    Edytuj Cytuj
Niedługo będzie jako SUPERNIANIA
Ekspert -

Rafalsky89

Wysłana - 14 marca 2010 17:05    Edytuj Cytuj
Nie wiem co to za program, ale Pudzian umie się ustawić.

Im trudniej
Tym łatwiej.
Specjalista -

nastukafsy

Wysłana - 14 marca 2010 17:06    Edytuj Cytuj
troche to wkurviające, zaczynam o nim inaczej myśleć, widać ze ten sztuczny polski swiat show biznesu go pochłanał... a miałem o nim takie dobre zdanie. Jeszcze taniec z gwiazdami jakos przetrawiłem ale to juz jest przesada

lf you can go through this pain barrier, you may get to be a champion. lf you can't go through, forget it.
Specjalista -

Orson_lol

Wysłana - 14 marca 2010 17:29    Edytuj Cytuj
no dokładnie, taniec z gwiazdami traktowałem jako taka jednorazową odskocznię,, oczko do widzów, ale widać pudzian robi sie powoli kolejną gwiazdką polskiego pseudo szoł buznesu.. szkoda

"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
Znawca -

lMathew

Wysłana - 14 marca 2010 17:31    Edytuj Cytuj
Osiągnął wszystko co chciał w sporcie - teraz zarabia kasę. Wcale się nie dziwię ;)
Znawca -

Dziadi

Wysłana - 14 marca 2010 17:33    Edytuj Cytuj
no kasa leci trza korzystać

Orson_lol

Wysłana - 14 marca 2010 17:35    Edytuj Cytuj
ale pudzian ma akurat sporo mozliwosci zarabiania kasy więc nie musi sie szmacić występując z polskimi gwiazdami w popołudniowych niedzielnych programach. I tam chyba doda siedzi w jury..

"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
Znawca -

lMathew

Wysłana - 14 marca 2010 17:43    Edytuj Cytuj
Dla mnie to człowiek wszechstronny i osobiście naprawdę rozumiem jego podejście do sprawy. Zdobył praktycznie wszytko w strongman'ach, wcześniej wyciskał sztangę na zawodach, boksem i karate zajmuje sie od ładnych paru lat, tanczyl z gwiazdami, byl w forcie Boujard [czy jakos tak], teraz jest w 'tylko nas dwoje'. W miedzyczasie stoczyl walke w formule mma oraz pokonal mistrza olimpijskiego w wioslowaniu na wioslazu

Człowiek wszechstronny i bardzo fajnie, że próbuje wszytkiego dodatkowo mu za to płacą ;)
Znawca -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pudzian "Tylko Nas Dwoje"

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.