Nie wiem co to za program, ale Pudzian umie się ustawić.
Im trudniej Tym łatwiej.
Specjalista -
1268582739000
nastukafsy
Wysłana - 14 marca 2010 17:06
troche to wkurviające, zaczynam o nim inaczej myśleć, widać ze ten sztuczny polski swiat show biznesu go pochłanał... a miałem o nim takie dobre zdanie. Jeszcze taniec z gwiazdami jakos przetrawiłem ale to juz jest przesada
lf you can go through this pain barrier, you may get to be a champion. lf you can't go through, forget it.
Specjalista -
1268582812000
Orson_lol
Wysłana - 14 marca 2010 17:29
no dokładnie, taniec z gwiazdami traktowałem jako taka jednorazową odskocznię,, oczko do widzów, ale widać pudzian robi sie powoli kolejną gwiazdką polskiego pseudo szoł buznesu.. szkoda
"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
Znawca -
1268584196000
lMathew
Wysłana - 14 marca 2010 17:31
Osiągnął wszystko co chciał w sporcie - teraz zarabia kasę. Wcale się nie dziwię ;)
ale pudzian ma akurat sporo mozliwosci zarabiania kasy więc nie musi sie szmacić występując z polskimi gwiazdami w popołudniowych niedzielnych programach. I tam chyba doda siedzi w jury..
"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
Znawca -
1268584544000
lMathew
Wysłana - 14 marca 2010 17:43
Dla mnie to człowiek wszechstronny i osobiście naprawdę rozumiem jego podejście do sprawy. Zdobył praktycznie wszytko w strongman'ach, wcześniej wyciskał sztangę na zawodach, boksem i karate zajmuje sie od ładnych paru lat, tanczyl z gwiazdami, byl w forcie Boujard [czy jakos tak], teraz jest w 'tylko nas dwoje'. W miedzyczasie stoczyl walke w formule mma oraz pokonal mistrza olimpijskiego w wioslowaniu na wioslazu
Człowiek wszechstronny i bardzo fajnie, że próbuje wszytkiego dodatkowo mu za to płacą ;)