Siema! pierwszy raz pisze cos w ogole w tym dziale daltego prosze o wyrozumialosc.:D Jak to jest bo w czase ostatniej gali KSW na ktorej wystapil Mariusz komentatorzy kilka razy mowili '' najsilniejszy czlowiek świata.'' Wygranie strong mana oznacza ,ze jest sie najsilniejsza bestia na tej ziemii ? Jesli nie to napiszcie jak Mariusz był w swoim PRIME ,ktory byl w rankingu najsilniejsztch ludzi na ziemii. (p:s) Uwazam ,ze mma i strong mana nie pogodzi tak jak planuje sobie tu i tu scisla czolowka i przynajmniej raz mistrzem mma.
Nie będe kłamał..Nie wiem o co Ci chodzi i na jakie odpowiedzi liczysz..
1260958006000
wąski45
Wysłana - 16 grudnia 2009 15:01
,,Wygranie strong mana oznacza ,ze jest sie najsilniejsza bestia na tej ziemii ? '' - tak, bestją która czaji się na Ciebie w ciemności. Wygranie mistrzostwa w wsm oznacza ze stajesz się bestią więc ludzie - Strzeżcie się
,, ... nie mów mi kur@a co jest dobre, a co złe .."
1260972090000
Ignatus
Wysłana - 16 grudnia 2009 15:16
W starożytności nazywano to "likantropia" teraz jest "strongman" .W momencie kiedy zdobędziesz jakis puchar to zmieniasz sie w bestie,wyrasta sierśc,pazury,ogon i jedyne co może temu zapobiec to ogromne ilości sterydów-dzięki temu wyglądają nadal jak ludzie,mimo że to potwory..Na szczescie Adonis odkryl cały spisek..
1260972970000
adonis18
Wysłana - 16 grudnia 2009 19:16
Wąski jak masz tak pisac to lepiej nie pisz w ogole.Kompletnie nie rozumiem tych ironii waszych!Przypier.dalacie sie do nie wiadomo czego po prostu uzylem slowa ''bestia'' ze wzgledu na to jak rozni sie od zwyklego czlowieka.Napisalem wyzej ''prosze o wyrozumialosc'' a wy mi z takim czyms.Ignatus w poprzednim temacie w jakim sie spotkalismy nie znales legend mma a ze mnie sie tu smiejesz...CHODZI MI PO PROSTU O TO ,ZE JAK KTOS WYGRA STRONG MANA to czy wtedy jest oficjalnym najsilniejszym czlowiekiem globu? Czy to sie tak tylko mówi a np kulturysci sa silniejsi albo jacys tam inni zawodnicy. Jestem w temacie laikiem !!
Zmieniony przez - adonis18 w dniu 2009-12-16 19:18:08
1260987382000
Ignatus
Wysłana - 16 grudnia 2009 20:06
Raczej takiego tematu w którym by wyszło że nie znam legend MMA to nie było, chyba że nie uchwyciłes ironi w mojej wypowiedzi::D Napisałes temat troche bez składni i dlatego takie odpowiedzi, trzeba bylo od razu tak jak teraz.. Jeżeli ktoś wygra STORNGMAN nie jest autoamtycznie ogłaszany najśilniejszym człowiekiem świata, ale jeżeli ktoś przez kilka lat wygrywa bez wiekszych problemów wiekszośc znaczących zawodów na świecie (w najbardziej jakby nie patrząc wszechstronnej dyscyplinie związanej z przenoszeniem ogromnych ciężarów-która sprawdza siłe w każdym zakresie ruchu)i nikt nie potrafi go ostatecznie zdetronizowac to można już nazwac go najsilniejszym człowiekiem na świecie..Nawet jeżeli ktos w pojedynczej dyscyplinie jest lepszy to jeśliby mówic o najsilniejszym całosciowo trzeba by zzsumowac wszystkie możliwe próby tej siły (nie tylko trójbojowe,bo jak zakwalifikowac ciągniecie tira czy przenoszenie kamieni-które wymaga ogromnej siły i czołowi trójboiści by mogli wymięknąc całkowice).Jeżeli nawet ty bys wygrał puchar świata strongman to okreslenie Ciebie najsilniejszym na swiecie mogloby byc troche zbyt pochopne,ale jesli bys wygral 5 razy to cos juz naprawde oznacza:)
A żeby uspokoic Twoje zastanowienia powiem że Pudzian na miano "najsilniejszego" zasłużył tym że jest najbardziej utytuowany a w każdym razie nie podlega wątpliwości że jest na pewno jednym z najsilniejszych ludzi na świecie..
1260990373000
adonis18
Wysłana - 16 grudnia 2009 20:22
Spoko a chodzilo o to jak pytales co to za goscie (Royce i Wand) czy cie cos ominelo i dales '';p'' mi sie to kojazy z powazna rozmowa bo ludzie w specyficzny sposob uzywaja tego na gg kojarzy mi sie to z powagą.Choc jak pytam co to znaczy kazdy ma inna historię sam nie wiem co to do konca jest. Mogliscie od razu napisac ''napisz po ludzku bo nie wiadomo o co chodzi''A nie jakies glupoty wypisujecie xD Zawsze mnie ciekawilo co znaczy byc najsilnieszym czlowiekiem na swiecie teraz wiem ,ze Pudzian 5 x wygrywajac strong mana na to w pelni zasluzył i chyba jest najlepszym zawodnikiem w historii tego sportu.(nie wiem ile ten sport ma lat)Dzieki za druga wypowiedz.
1260991321000
nikitas123
Wysłana - 17 stycznia 2010 23:33 Usunięty przez Cavior za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
1263767629000
Cavior Bushido24.pl
Wysłana - 18 stycznia 2010 00:01 Usunięty przez Cavior za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
kiedys byla rozkminka, kto tak naprawde jest najsilniejszy na swiecie: - Mistrz Swaita Strongman -Mistrz Swaita w najciezszej kategorii wagowej w podnoszeniu ciezarow -Mistrz Swiata w najciezszej kategori w Trojboju -Mistrz Swaita w wyciskaniu na klate
moim zdaniem Mistrz waita strongman, bo mzoe nei zdybuje 400kg na klate, moze nie podrzuci 250 kilo,ale sila jak najbardziej praktyczna, bo weznei dwie lodowki na plegar i poszedl... albo, jakies glazy na budowie ( zamiast dzwigu) ,no ewentualnie jak sie komus autobus na jezdni rozkraczy to tez jako 'Auto pomoc'
Przysiady=KoKS "Dybuj, dybuj i się nie przedybuj,ale zdybuj"
1272456614000
seba5700
Wysłana - 09 maja 2010 08:50
Moim zdaniem Pan Franek z budowy, bo moze tira nie preciagnie, ale moze zapieprzac z ceglami caly dzien na 3 pietro, gdzie Pudzian po 1/8 zmiany by z wysilku skonal.
BTW strasznie glupie rozkminy macie. Kazdy jest najsilniejszy w tym co robi.