komunikat Adama Pietruszko z MMA Warszawa o odwołaniu planowanego na tą sobotę (31 marca 2007) Pucharu Polski Submission Fighting, organizowanego przez MMA Polska:
Witam Na wstępie chciałem zastrzec, że nie jestem organizatorem Pucharu Polski Submission Fighting 2007, który miał się odbyć w sobotę (31.03.07). Zostałem jedynie poproszony o przekazanie na forum informacji (która zostanie opublikowana wieczorem także na stronie www.valetudo.pl) i nie znam szczegółów, wiec nie potrafię wam odpowiedzieć na wiele pytań, które zapewne się tutaj pojawi. Przekazuję więc informację, że Puchar Polski Submission Fighting 2007 w Warszawie mający się odbyć 31.03.07 zostaje odwołany.
Jest to informacja oficjalna i pewna.
Pozdrawiam
Adam Pietruszko
ale numer... ciekawe, co się stało, że tak w ostatniej chwili, gdy ludzie już sobie zaplanowali wszystko? nie było notabane widać specjalnego entuzjazmu do tych zawodów u szefa MMA Polska, ale żeby takie rzeczy... czyżby śp Puchar Polski?
Weź przestań z tymi prima aprilisowymi żartami. Co za dużo to nie zdrowo.
1175456593000
loot
Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:47
Jodan to u konkurencji przeczytał. Napisał to ktoś, kto nie miał wcześniej żadnych wypowiedzi. Pierszy post to właśnie ten. Serafin idź jutro na trening i się wywiedz wszystkiego. Mnie nie będzie niestety jutro. Nie wiem kiedy wpadne. Już mnie ta sytuacja zaczyna drażnić - przydałoby się naprawdę jakieś info.
1175456828000
loot
Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:47
Jodan to u konkurencji przeczytał. Napisał to ktoś, kto nie miał wcześniej żadnych wypowiedzi. Pierszy post to właśnie ten. Serafin idź jutro na trening i się wywiedz wszystkiego. Mnie nie będzie niestety jutro. Nie wiem kiedy wpadne. Już mnie ta sytuacja zaczyna drażnić - przydałoby się naprawdę jakieś sensowne i wiarygodne info.
1175456853000
vtserafin
Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:51
****a niby za co by go mieli aresztować?! Jutro bede na treningu to się dowiem co i jak.
To na bank prima aprilisowy żart. O ile wiem jeszcze w czwartek Mirek kontaktował się z Piotrkiem.
Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2007-04-01 21:54:13
1175457078000
Jodan
Wysłana - 01 kwietnia 2007 22:10
nie no spoko... przeca prima aprilis ale niech wam bedzie
sami widzicie, do czego prowadzi za długie milczenie w sprawie budzącej wiele emocji