Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Puchar Polski SF 2007 odwołany!

Jodan

Wysłana - 29 marca 2007 18:37    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

komunikat Adama Pietruszko z MMA Warszawa o odwołaniu planowanego na tą sobotę (31 marca 2007) Pucharu Polski Submission Fighting, organizowanego przez MMA Polska:

Witam
Na wstępie chciałem zastrzec, że nie jestem organizatorem Pucharu Polski Submission Fighting 2007, który miał się odbyć w sobotę (31.03.07).
Zostałem jedynie poproszony o przekazanie na forum informacji (która zostanie opublikowana wieczorem także na stronie www.valetudo.pl) i nie znam szczegółów, wiec nie potrafię wam odpowiedzieć na wiele pytań, które zapewne się tutaj pojawi.
Przekazuję więc informację, że Puchar Polski Submission Fighting 2007 w Warszawie mający się odbyć 31.03.07 zostaje odwołany.

Jest to informacja oficjalna i pewna.

Pozdrawiam

Adam Pietruszko

ale numer... ciekawe, co się stało, że tak w ostatniej chwili, gdy ludzie już sobie zaplanowali wszystko?
nie było notabane widać specjalnego entuzjazmu do tych zawodów u szefa MMA Polska, ale żeby takie rzeczy...
czyżby śp Puchar Polski?
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 marca 2007 21:27 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

loot

Wysłana - 29 marca 2007 21:27    Edytuj
kto zna powód?

vtserafin

Wysłana - 29 marca 2007 22:21    Edytuj
Mirka nie bylo dzisiaj na treningu... Poprosił żeby ktoś inny prowadził.Teraz się o tym dowiedzialem.

halun

Wysłana - 30 marca 2007 11:18    Edytuj
hmmm ... szkoda ze nie ma tych zawodow bo bardzo chcialem wystartowac. Podobno byl jakis problem z sala :/

Imperare sibi maximum est imperium

paabloo ZASŁUŻONY

Wysłana - 31 marca 2007 10:40    Edytuj
To szybko sie dowiedział :(

Grappling
Znawca -

Jodan

Wysłana - 01 kwietnia 2007 20:48    Edytuj

Usunięty przez Jodan za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Specjalista -

vtserafin

Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:43    Edytuj
Weź przestań z tymi prima aprilisowymi żartami. Co za dużo to nie zdrowo.

loot

Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:47    Edytuj
Jodan to u konkurencji przeczytał.
Napisał to ktoś, kto nie miał wcześniej żadnych wypowiedzi. Pierszy post to właśnie ten.
Serafin idź jutro na trening i się wywiedz wszystkiego. Mnie nie będzie niestety jutro. Nie wiem kiedy wpadne.
Już mnie ta sytuacja zaczyna drażnić - przydałoby się naprawdę jakieś info.

loot

Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:47    Edytuj
Jodan to u konkurencji przeczytał.
Napisał to ktoś, kto nie miał wcześniej żadnych wypowiedzi. Pierszy post to właśnie ten.
Serafin idź jutro na trening i się wywiedz wszystkiego. Mnie nie będzie niestety jutro. Nie wiem kiedy wpadne.
Już mnie ta sytuacja zaczyna drażnić - przydałoby się naprawdę jakieś sensowne i wiarygodne info.

vtserafin

Wysłana - 01 kwietnia 2007 21:51    Edytuj
****a niby za co by go mieli aresztować?! Jutro bede na treningu to się dowiem co i jak.

To na bank prima aprilisowy żart. O ile wiem jeszcze w czwartek Mirek kontaktował się z Piotrkiem.

Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2007-04-01 21:54:13

Jodan

Wysłana - 01 kwietnia 2007 22:10    Edytuj
nie no spoko...
przeca prima aprilis ale niech wam bedzie

sami widzicie, do czego prowadzi za długie milczenie w sprawie budzącej wiele emocji
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Puchar Polski SF 2007 odwołany!

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.