Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przyspieszanie auta- a reakcja

TeoMaster

Wysłana - 17 czerwca 2010 21:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Ogolnie to jak byłem mały, jadąc np. kolejką górską to miałem takie dziwne przez chwile uczucie jak przyspieszała

dzisiaj jadę bmw (300++koni), kierowca chciał pokazać jakie ma przyspieszenie to od razu mi sie zrobiło tak dziwnie, nie umiem tego opisac. Ale prowadząc auto z takim przyspieszeniem to nie dałbym rady zapanowac nad tym. Czy ktoś wie, co to jest za choroba(?) czy sam nie wiem co

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 czerwca 2010 22:18 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BillyMarks

Wysłana - 17 czerwca 2010 22:18    Edytuj Cytuj
Dziwne uczucie zawsze występuje. To nic jeżeli jesteś pasażerem masz te uczucie. Jak to ty byś kierował i miał wyczute auto nie miał byś tej dziwnej reakcji organizmu. Niewiem czy masz prawo jazdy czy nie. Jeżeli nie to jak zaczniesz jeździć samochodem odruch twojego organizmu na takie szybkie przyśpieszenia się nie zmieni ale znacznie obniży i tak samo jest z chorobą lokomocyjną wiem to po sobie pozdro

węglarka nie chodzi bo paliwo za drogie ale na sucho tez mozna nap*****lac efekty!!!

RoyJones

Wysłana - 18 czerwca 2010 16:43    Edytuj Cytuj
Też takie mam uczucie. Tak mam w głowie jakby lekko. Nie do opisania. Jakbym odpływał :P

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przyspieszanie auta- a reakcja

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.