obrazac ich nei mozna ale skomentowac same techniki cwiczen chyba tak?:) przeciez te techniki nie sa ich prywatne i moze moj kumpel robi tak samo jak oni i chce sie dowiedzieć o nich weiecej hehe xD
wielu technik jeszcze nei widzieliście sami stosujecie różne
czemu sie dziwicie ?
stańcie obok nich i zobaczcie czyja technika jest lepsza... jeżeli daje im to efekty czemu mają cokolwiek zmieniać ?
mi też kolega radził zakładać pas żeby trzymać talie w ryzach i jakoś go nie wyśmiewam , bo wielu zawodników tak robi z moją talią miałoby to sens...
pamietajcie kulturystyka pod zawody a budowanie się dla siebie to 2 inne światy sprawność i dobre ciało nie muszą i nie zawsze idą w parze tak samo jak pojęcie "funkcjonalności"
hamujcie się prosze z takimi opiniami jak powyżej bo świadczy to tylko źle o Was.
Więcej pokory i szacunku do innych.
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1260139578000
Hubert81
Wysłana - 06 grudnia 2009 23:57
i jakoś go nie wyśmiewam
Hmm.. chyba przesadzasz, nikt nikogo nie wyśmiewa...
A wyrazić swoje zdanie mogę, prawda? I nie świadczy to bynajmniej o braku szacunku do kogokolwiek. Z mojej strony koniec tematu.
Jadełko ty chyba nie wiesz co piszesz !!!! Lepiej sie wstrzymaj z takimi komentarzami bo chlopaki napewno wiedza co robia bo nie robia tego od dzis czy od roku!!!!
Niwix fest postawa 3maj tak dalej :) bo koledzy chyba jeszcze nie dorosli :P
Zmieniony przez - KAROL__ w dniu 2009-12-07 00:09:13
Www.SupplementsFactory.co.uk
Reading,Berkshire -Odzywki,diety itp.
1260140883000
niwix SDW Team
Wysłana - 07 grudnia 2009 00:21
Po cholere oni chodzą w pozapinanych pasach cały czas? I nawet izolacje na wyciągach z zapiętym pasem robią... bzdura
dla Ciebie to bzdura ale masz inny cel / koncepcje / blebleble
punkt widzenia zależy od pkt siedzenia
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1260141694000
Rybas
Wysłana - 07 grudnia 2009 09:01
Ta krytykujecie koncepcje ćwiczeń trenera kadry narodowej.
Ehhhh...
Pozdr.
"The pain you feel today will be the strenght you feel tomorow"
Chodzi mi bardziej o rzeczy typu " wiosłowanie sztanga teraz robimy to cwiczenie wielostawowe" a zaraz koles im kaze robić ruch izolowany, albo te pojecia ich trenera. W ogole chłopaki sa ktaie duze i nie potrafia sie podciagac?? Techniki niektore sa naprawde ciekawe, ale jak koles kaze m robic dolne polowki ruchu w podciaganiu, gdzie biceps najwiecej pracuje (poczatekr uchu) a nie robia górnej i ejszcze koles mowi wstepne zmeczenie miesni grzbietu izolujmy grzbiet to nie wiem o czym on gada.
To samo z pasami, naprawde nie wierze ze te pasy cokolwiek pomoga to tak jak chodzenie w nepronowych pasach albo diey cud.
PS: Uzylem słowa skomentować, czyt. ocenic ich techniki (i wypowiediz trenera) w naszych oczach z pkt widzenia ktory reprezentuje puma. CHyba wszyscy wiemy ze ejst miliony koncepcji treningowych.