Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przygotowanie do zawodów - budujemy niwixa Q&A FAQ + Spam %)

Jodełko

Wysłana - 16 grudnia 2009 17:08    Edytuj Cytuj
Puma jedziesz an te debiuty czy nie?:P tylko szczerze:P
Specjalista -

puma666

Wysłana - 16 grudnia 2009 17:25    Edytuj Cytuj
Nowa data jest irytujaca.

Jodelko - jesli szukasz faceta, to ja juz jestem zajety. Pozatym wole kobiety. Jak nie masz dlugich nog, plci przeciwnej niz moja i ladnej acz ostrej kobiecej buzi - nie masz u mnie szans. Przykro ze rozczarowalem...

...a teraz na powaznie, skoncz z gejowymi pytaniami
...to samo tyczy sie przylizywania sie, omamiania i wyludzania moich fotografii od dzewczyn. To tak jakbyscie mysleli ze nie wiem

Zmieniony przez - puma666 w dniu 2009-12-16 17:28:28

WIEDZMA JEST MOJA %)
Znizka 30% na sprzet Kelton:
[http://www.sfd.pl/Pozegnalna_Znizka_30%25_na_sprzet_Kelton_od_Pumy.-t624346.html]
Ekspert -

Jodełko

Wysłana - 16 grudnia 2009 17:29    Edytuj Cytuj
Lol sory pma ale mam juz dziewczyne :D
tak serio to pytam tylko z czystej ciekawości. Kiedys obiecałeś wszystkim, ze wsadzisz tutaj swoje foty jak tylko uporasz się z chorobą czy cymśtam. Braleś te tabletki o ktorych dużo mowiłeś i nagle zmienileś zdanie hehe:P.
Bo wiesz uzniowie chcieli by wiedziec jak ich mistrz jest ogromny :P. Swoja drogą Thib upublicznia swoje zdjęcia :D:D

ej to dziewczyny maja twoja fotografie?:O:D

Zmieniony przez - Jodełko w dniu 2009-12-16 17:30:31
Specjalista -

puma666

Wysłana - 16 grudnia 2009 17:57    Edytuj Cytuj
Swoja drogą Thib upublicznia swoje zdjęcia

Mam byc lepszy i pochwalic sie przyokazji przyrodzeniem ? :)

Nie czuje potrzeby upubliczniania sie. A piguly, coz, jak wyszlo w praniu bede je bral do konca zycia przynajmniej raz w tygodniu, czy mi sie to podoba czy nie.

Ty sie lepiej skup na rampowaniu a nie ogladaniu obcych facetow.

WIEDZMA JEST MOJA %)
[http://www.sfd.pl/Pozegnalna_Znizka_30%25_na_sprzet_Kelton_od_Pumy.-t624346.html]
Ekspert -

Jodełko

Wysłana - 16 grudnia 2009 18:02    Edytuj Cytuj
"Mam byc lepszy i pochwalic sie przyokazji przyrodzeniem ? :) "
nie starczy nam chociaz obwod bicepsa :D

"A piguly, coz, jak wyszlo w praniu bede je bral do konca zycia przynajmniej raz w tygodniu, czy mi sie to podoba czy nie. "
1 raz na tydzien to bardoz psuje ci wszystko?
I jesli można oczywiście wiedzieć, na co to sa pigulki (jak mniemam związane z alergią)
Specjalista -

yoyo1978

Wysłana - 16 grudnia 2009 18:04    Edytuj Cytuj
100 pytan do

PUMA NADAL JEST MOJ ;)
---------------------------

Hubert81

Wysłana - 16 grudnia 2009 18:09    Edytuj Cytuj
Jodełko nie obraź się ale jak patrzę na to z boku to stwierdzam że jesteś delikatnie mówiąc upierdliwy. Daj już spokój.

Trening bez nóg jest jak seks bez partnerki.
Mój dziennik:
[http://www.sfd.pl/-t826701.html]
Ekspert -

puma666

Wysłana - 16 grudnia 2009 18:10    Edytuj Cytuj
Jodelko - jakbym czul taka potrzebe to cale sfd bym wyplakatowal swoja osoba. Ale ja tu robie co innego. Daje koncepcje i przypominam metody ktore pomgaja chlopakom unikac lub uwolnic sie od sterydow. Inna kulturystyke niz zna sie z codziennosci.

Moze jakbym zarabial na tym, potrzebowalbym reklamy, kroil gruba kase - to pewnie ze bym sie pokazywal, z kazdej strony. Robienie z siebie boga- bozyszcza tlumow. Cwicz jak mowie, a bedziesz taaaaki jak ja - zobacz jaki mam biceps. Kup moj produkt a bedziesz tak za***isty albo wiekszy. Podziwiaj i daj mi zarabiac :)

A ze zawody mam inne, niekoniecznie idace w parze z silownia, to nie czuje takie potrzeby. To co robie, robie za darmo i tyle. Zreszta, gora 1-2 eksperymenty i uciekam z forum. Finansowa wychodze na tym na minus, gdy w swoim zawodzie za godzine wiecej pracy moge spora kase zrobic. A ze planuje sie ustabilizowac to nie tajemnica... tak jak i to ze odwlekam to dziesiat lat ..heheh Chcesz - korzystaj, zawsze pomoge. Ale nie marudz :) Prosty uklad.

WIEDZMA JEST MOJA %)
Ekspert -

tygrum

Wysłana - 16 grudnia 2009 19:55    Edytuj Cytuj
Puma, nie uciekaj. Dobrą robotę robisz

Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!

raczek87

Wysłana - 17 grudnia 2009 10:49    Edytuj Cytuj
Niwix jak chcesz trenować normalnie 26 grudnia, to możemy się zgadać i przyjdziesz na trening do Marriotta. My jako hotelowa siłka jesteśmy 365.
26.12 od 8:00 do 16:00
Znawca -

Odpowiedzi jest na 24 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przygotowanie do zawodów - budujemy niwixa Q&A FAQ + Spam %)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.