Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przygotowania do sezonu

oskar1991

Wysłana - 27 czerwca 2008 19:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

WItam Was serdecznie
Sa wakacje,wiec jest o wiele wiecej czasu do trenowania sezon zaczyna sie w koncowce sierpnia oprocz treningow w klubie teraz 2 tyg pozniej bedzie to pewnie 5 treningow na tydz chcialbym sie samemu dobrze przygotowac do sezonu tzn (klub+ samemu)
Technika jest najwazniejsza w moim wieku(17 lat) lewy obornca
cwiczenia na technike znam , kondycje wiem jak wyrobic ale czy moglibyscie pomoc mi z treningami na szybkosc zwrotnosc? to jest jedno pytanko a drugie to takie :
nie wiem jak laczyc treningi technike z szybkoscia? szybkosc z zwrotnoscia jakby ktos mogl to prosze o napisanie planu np: poniedzialek: technika+szybkosc to tylko przyklad:)

przepraszam za błedy ortograficzne:) licze na to ze odczym pomoc od was i dobre rady:) dziekuje z gory:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 czerwca 2008 09:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

cygan132

Wysłana - 28 czerwca 2008 09:30    Edytuj Cytuj

HALA MADRID !!!
Znawca -

oskar1991

Wysłana - 28 czerwca 2008 11:09    Edytuj Cytuj
wg fajna odpowiedz:) tylko po co tam pisac myslalem ze tu ni ktos odpisze bo w tamtym dziale nie ma napisane wlasnie jak laczyc treningi z gory dzieki:)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przygotowania do sezonu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.