Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przydatne dla biegaczy.

aras_w17

Wysłana - 27 lutego 2010 17:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Odnalazłem w internecie ciekawą stronkę http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/.
Nie trudno odnaleźć tam swoją miejscowość gdyż kierujemy się Większymi miejscowościami (ja mieszkam w bardzo małej miejscowości)
Np. robimy to tak Warszawa,Ostrołęka i jakaś mniejsza miejscowość.
Gdy znajdziemy swoją miejscowość i u góry mamy panel np.zmierz długość ,zmierz powierzchnię. Dzięki temu nie ruszając się z domu możemy zaplanować trasę i pobiec. Jak mało zrozumiałe to pisać. Jeśli mało przydatne zamknijcie i usuńcie temat:D. (ja używam tego ciągle)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 16:44 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

hytsz

Wysłana - 04 marca 2010 16:44    Edytuj Cytuj
A propos przydatnych rzeczy dla biegaczy. Kojarzycie odzież Under Armour? Kilka lat temu trafiła zza oceanu do Europy i zaczęła robić furorę. W stanach to już jest bardziej popularna niż Nike czy Adidas, szczególnie wśród biegaczy i footballistów amerykańskich. Dlaczego? Ponieważ kusi konkurencyjną ceną, posiada najnowsze technologie, w tym cząsteczki srebra oraz jest niesamowicie trwała i wygodna. W Polsce nadal trudno ją dostać, chociaż udało mi się znaleźć sklep, który tę odzież sprzedaje. To oficjalny partner UA: fa-pol.pl

Ahoj, Panie Bobrze!!

hubertinho

Wysłana - 04 marca 2010 21:40    Edytuj Cytuj
nie no kolego rewelacja jeden z najciekawszych tematów na forum.Naprawdę przydatne,ja mieszkam na wsi ok 2000osób i jest wszystko bardzo dokładnie.

"chce być najlepszy"

aras_w17

Wysłana - 04 marca 2010 22:11    Edytuj Cytuj
A ja hubertinho mieszkam na wsi co jest ok. 50 osób:D

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przydatne dla biegaczy.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.