Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 284 razy
słowa kluczowe: przybranie  masie 
Autor

Przybranie na masie

tomulek991

Wysłana - 04 marca 2010 21:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mam specyficzną budowę ciała. Mam szerokie biodra i duże uda chciałbym przybrać na masie ale w okolicach klatki piersiowej itp, powyzej pasa lecz nie mogę. Co próbuje to idzie mi w tyłek i nogi a reszta zostaje tak samo :/ doradzicie mi coś?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2010 14:04 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

anubis84

Wysłana - 05 marca 2010 14:04    Edytuj Cytuj
Trenując klatkę piersiową trudno aby w uda poszło coś, te partie nie współpracują z sobą, zwiększ intensywność treningu klatki. Podaj podstawowe dane wzrost waga wiek, obecną dietę.

tomulek991

Wysłana - 05 marca 2010 16:10    Edytuj Cytuj
Mam 180cm wzrostu. Ważę 70kg. Mam 18 lat. Nie mam diety jeszcze, ale jestem bardzo chudy w klatce. Zeby zaczac cwiczyc musze nabrac ciala w klatce, a nie moge bo wszystko idzie w nogi:/

anubis84

Wysłana - 05 marca 2010 17:34    Edytuj Cytuj
jedzeniem nie nabierzesz masy mięśniowej, masę zdobędziesz tylko poprzez ćwiczenia.

tomulek991

Wysłana - 05 marca 2010 17:49    Edytuj Cytuj
Ale co ja mam cwiczyć skoro tam prawie nic nie ma? Samo chyba nie urośnie do takiego stopnia. Chyba ze jesc i cwiczyc od razu. Może masz jakąś uniwersalną dietę?? Tzn. w miare dopasowana do mnie. Chce sie ostro wziasc ;)

anubis84

Wysłana - 05 marca 2010 18:01    Edytuj Cytuj

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.