dzięki Obliques za link, przeczytałam uważnie zwłaszcza ćwiczenia na mięsień wielki pupy, znalazłam tylko dwa ODWODZENIE NOGI W TYŁ z wyciągiem oraz ”MARTWY CIĄG”NA PROSTYCH NOGACH:ale niestety nie dla początkujących:( od jutra ćwiczę pupę. Ale pociesza mnie to, że na rączki jest dużo ćwiczeń. Nóg nie chcę zmieniać, bo są ok. i mam nadzieję, że ćwiczenia na pupę ich nie zmienią.(choć wiele ćwiczeń na pośladki działa także na nogi, chyba z powodu bliskiego sąsiedztwa.) Fitmonster, czekam z niecierpliwością na zdjęcia z treningu i resztę ćwiczeń na okazałe siedzonko.
1203368259000
obliques SZEFOWA
Wysłana - 18 lutego 2008 22:18
Jak ci na silowni pokaza jak to robic to sie tym stwierdzeniem nie przejmuj, ciezar dobierasz do siebie, postawa prawidlowa i cwiczenia bardzo dobre.
Nie przeszkadza mi ;p. Ja bardzo lubię zdjecia i nigdy tego nie ukrywałam. A jeśli już mam jakieś publikować, to raczej te bardziej pozowane. Chyba każdy chce sie pokazać lepiej niż gorzej..? Czy może się ze mną nie zgodzisz? ;)
Wielcy zdobywają miasta, ale tylko nieliczni przezwyciężają siebie samych...
1203454070000
BodyLine TRENER
Wysłana - 19 lutego 2008 23:01
Oczywiście,że się zgodzę.Tym bardziej,że oglądam Twoje fotki z nieukrywaną przyjemnością.
Fitmonster, powtarzam się, ale rzeczywiście wyglądasz oszałamiająco. Ja też tak chcę. Pomóż mi proszę z tymi ćwiczeniami na zadek. Mam nadzieję, że zapoznasz nas wkrótce z arkanami Twojego treningu.
1203459785000
Fitmonster
Wysłana - 20 lutego 2008 00:30
BodyLine - nie czaruj już tak, hi hi... Bo się znowu zawstydziłam.. katafalk - też mnie tu czarujesz, a ja wiem, że jeszcze wiele przede mną do zrobienia przed zawodami. Ale dziekuję :) A co do zdjęć i opisu treningu to postaram się to zrobić w weekend. I co do martwego ciągu, to fakt, można to robić od pierwszych treningów, problem jest raczej w tym, że początkujaca osoba rzadko potrafi poczuć w tym ruchu odpowiednie mięśnie i zmusić je do pracy. Na to trzeba trochę czasu - ale rzadko, nie znaczy - nigdy ;)
1203463836000
Fitmonster
Wysłana - 24 lutego 2008 03:34
Witam po przerwie. Sobotni trening (częściowo fotograficzny) zaliczony :P Ciekawe czy moja sylwetka nabiera lepszych rysów? W każdym razie zrobiłam kilka zdjęć do ćwiczeń na pośladkowy wielki i nie tylko ;)
1203820483000
Fitmonster
Wysłana - 24 lutego 2008 03:36
To takie podstawowe "składy", nie muszą być od razu profesjonalne przysiady ze sztangą.