No proszę... nie sądziłam, ze mój ponowny start w debiutach wzbudzi tyle emocji zarówno pozytywnych jak i negatywnych

...przyjmuje wszystko "na barki" i wyjaśniam co dalej ... postanowiłam wystąpić w kulturystyce kobiet - tylko i wyłącznie dla sprawdzenia siebie... skoro kulturystki startują w fitness czemu fitnesski nie mogą wystartować w kulturystyce??? ....fitness pozostanie najbliższy memu sercu i w nim zamierzam dalej startować o ile będą kolejne starty

Droga Patko - odkąd powstał mój profil nigdy nie przepadałaś za mną więc zdziwiła bym się mocno gdybyś teraz zmieniła zdanie na mój temat... a tak naprawdę ja robię swoje a Ty swoje wiec niech tak zostanie... ale szanuje twoje zdanie

co do dopalaczy chyba mocno Cie zdziwię ale nie przyjmuje nic nielegalnego i nic co może mnie zdyskwalifikować!! rozmiary też nie poszły drastycznie do góry choć nad barkami pracowałam niebywale zawzięcie... a jeśli chodzi o możliwość mojego ponownego startu w debiutach - aprobatę wyraził P. Fileborn wiec postanowiłam spróbować i udało się ...