Zmieniony przez - Fitmonster w dniu 2008-11-08 07:39:14
Wielcy zdobywają miasta, ale tylko nieliczni przezwyciężają siebie samych...
1226124969000
delsterydo
Wysłana - 08 listopada 2008 11:54
hej no co ty lamiesz sie? przeciez sama zalozylas temat"Przezwycieżyć siebie" a po drugie na NK pisalas, ze musi byc MOC i MOTYWACJA trzymaj sie i daz do celu pozdrawiam
Witam i tu również mnie znalazłeś super ...i teraz trochę prawdy... skoro zacząłeś o założonym temacie... tak naprawdę to był pomysł bliskiej mi osoby... to on założył, początkowo pisał i wklejał zdjęcia ...oddany był całym sercem ..."Fitmonster" - też jest jego - ale potem wszystko zmienił los... i chyba ponownie zmienia... ale Ty tak jak pisaliśmy - nie możesz się poddać i start na wiosnę musi być!!! trzymam kciuki Pozdrowienia
Fitmonster jestem pod wrażeniem Twojej formy. Od jak dawna trenujesz na siłowni? Kiedy wpadłaś na pomysł wystartowania w zawodach fitness? Ja też od jakiegoś czasu myślę nad tym, ale widząc Twoją sylwetkę zauważam u siebie sporo braków Zaczęłaś sama trenować, czy miałaś obok siebie kogoś kto Ci pomógł? Ja jestem zdana wyłącznie na samą siebie i zaczynam niebawem eksperyment. Napisałabym chętnie do Ciebie na maila i zapytała o szczegóły,o które nie będę pytać na forum, żeby niepotrzebnie go nie zaśmiecać
"Bądź gotów zrobić więcej, niż myślisz że możesz"
1226524086000
Fitmonster
Wysłana - 13 listopada 2008 10:52
Pant3rka - dziękuje za miłe słowa... i pamiętaj wszystko się może udać ... o ile - jesteś gotowa poświecić wiele dla tego sportu - masz silną wolę, dużo czasu, cierpliwości, wiary we własne siły, zaparcia, środków finansowych, nie będzie zrażało Cię, że twoja twarz dostanie troszkę po tyłku mimo iż sylwetka nabierze piękniejszych kształtów, wylejesz wiele hektolitrów potu, zmierzysz się ze swoimi słabościami i będziesz musiała to wytrzymać by w dniu zawodów cieszyć się z tego co wypracowałaś - ponosząc sukces lub porażkę - to warto .... daj znać na mail reniabonislawska@wp.pl - chętnie podzielę się z Tobą swoimi spostrzeżeniami i postaram w pewien sposób pomóc Pozdrowienia
Zmieniony przez - Fitmonster w dniu 2008-11-13 11:32:03
1226569974000
Fitmonster
Wysłana - 13 listopada 2008 19:13
...
Zmieniony przez - Fitmonster w dniu 2008-11-16 21:44:59