ladna forma, ale nie bylo co liczyc na miejsce w czołówce za krotko cwiczysz, ale genetyke masz dobra bo w tak krotkim czasie taka forme osiągnąc to juz cos
...Niestety zbyt krótki okres treningu ale teraz nie odpuszczam i trenuje dalej... może za jakiś czas poprawię formę...
Wielcy zdobywają miasta, ale tylko nieliczni przezwyciężają siebie samych...
1207487285000
gruchal
Wysłana - 06 kwietnia 2008 16:57
Naprawdę śledząc Twoje przygotowania to końcowy efekt jest bardzo dobry. Już wcześniej ktoś wspominał, że przesadziłaś z tym brązerem. Zgadzam się bo zamiast uwydatnić Twoją urodę to dodał Ci tylko lat(chodzi o twarz). Pozdrawiam. Byle do przodu. Tu nie chodzi o szybkie efekty ale o wytrwałość.
1207493834000
Fitmonster
Wysłana - 07 kwietnia 2008 00:39
...Tak naprawdę efekt przy pozostałych zawodniczkach był słaby... może gdybym poczekała i za rok wystartowała w debiutach było by lepiej ...ale nie ma co gdybać tylko teraz brać się porządnie za trening i prace nad sobą... Co do bronzera... tak wyszło następnym razem bardziej pokombinuje... by było lepiej ;)
1207521576000
carire
Wysłana - 07 kwietnia 2008 09:06
Mi sie bardzo podoba i pewnie nie tylko mi Zycze powodzenia i jeszcze lepszej formy!
1207571406000
Fitmonster
Wysłana - 07 kwietnia 2008 14:31
...
1207571471000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 07 kwietnia 2008 16:16
nie teraz to kiedy indziej napewno! zapal jest i to najwazniejsze powodzenia w dalszej drodze ps. tamstrone wczesniej usunalem dwie denne wypowiedzi...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
1207577763000
Fitmonster
Wysłana - 07 kwietnia 2008 16:33
...Zapał jest ale czy sił starczy... choć ja tak mam - jeśli postawie sobie cel to dążę do niego... może nie za wszelką cenę ale barki i plecy muszę rozbudować ... i to jest początkowy plan... właśnie jak najlepiej rozbudować barki by były wyraziste ale zarazem kobiece... oto jest pytanie