Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przezwycieżyć siebie - moje przygotowania

Picasso

Wysłana - 18 marca 2008 17:02    Edytuj Cytuj
Dle mnie rewelacja, nie zmieniaj niczego wygladasz fantastycznie!!! Wieksza masa miesniowa popsuje tylko wspaniale wygladajaca teraz sylwetke.

Zycie jest sztuka ...

Fitmonster

Wysłana - 18 marca 2008 20:26    Edytuj Cytuj
5 kwietnia w Ostrowii Mazowieckiej. Jeśli komuś po drodze to zapraszam serdecznie. Każdy doping się przyda ;)

Wielcy zdobywają miasta, ale tylko nieliczni przezwyciężają siebie samych...

Fitmonster

Wysłana - 18 marca 2008 20:33    Edytuj Cytuj

A tak wygląda wpływ jedzenia kurczaka na moje ciało - skrzydełka ;) [nie doszukujcie sie żadnych linek]

Rroobert

Wysłana - 18 marca 2008 21:01    Edytuj Cytuj
tak sie zastanawiam, Ty chyba jestes troche narcyzem...
Fajnie , ze wklejasz zdjecia, ale po co zdjecia samej twarzy?
To nie fashion Tv, tu sie liczą mięsnie.

Wedlug mnie to jeszcze formy na zawody to nie masz.Sam startuję, i widzialem dziewczyny co wygrywaly, i sporo Ci brakuje.

zdr.

Zmieniony przez - Rroobert w dniu 2008-03-18 21:14:57

Fitmonster

Wysłana - 19 marca 2008 11:12    Edytuj Cytuj
...Dziękuję za kolejną lekcję.... jedno jest pewne - każdy z nas jest trochę narcyzem... a o ile dobrze pamiętasz to debiuty a nie start w Mistrzostwach Polski... chce wystartować i nie koniecznie zając 1 miejsce za wszelką cenę... robię to dla siebie a nie innych...:)

BodyLine TRENER

Wysłana - 19 marca 2008 11:21    Edytuj Cytuj
Jej temat,to wkleja co chce.Jak sam startujesz,to zap****** do kuchni,bo Ci ryż się przegotuje i IG skoczy,a nie anonimowo wypisujesz swoje "mądrości".Też znam startujące zawodniczki i wiele z nich jest w 3/4 drogi do stania się mężczyzną.Ile do startu Fitka ma zrobić,sama wie najlepiej i osoba,która ją prowadzi,również.Wyschnie na wiór i straci miesiączkę.Czyż nie fantastyczna prespektywa,dla młodej,pięknej kobiety.Weź pan koło i j**nij się w czoło,panie ekspercie.

Fitmonster

Wysłana - 19 marca 2008 11:35    Edytuj Cytuj
Dziękuję, że mimo wielu nowych "wrogów" mam też nowych "Przyjaciół" ...to moja siła do dalszego działania i stawania się coraz lepszą dzięki

Fitmonster

Wysłana - 19 marca 2008 11:39    Edytuj Cytuj
A swoją drogą, znam ludzi, którzy nie tylko startują, ale osiągnęli w tym sporcie znaczące sukcesy i to w zasadzie ich opinie cenie sobie najbardziej i to co mi radzą biorę sobie do serca. Ten temat stworzyłam po to, żeby poznać opinie i spostrzeżenia szerszego grona osób. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą mięli jednakowe zdanie, wiec należy wypośrodkować opinie.
Jesli zauważyłeś, to sporty sylwetkowe same w sobie są pewnego rodzaju ekshibicjonizmem. Żeby startować, nie można bać sie pokazać. Jeśli ktoś jest głęboko zamknięty w sobie i nie lubi bezpośredniej rywalizacji to wybiera np. wspinaczkę.
Ta moja walka w tym sporcie, to również próba zmierzenia się opiniami o mnie. Każdy kto startuje na scenie musi się liczyć z jego bezpośrednią, często bardzo krytyczna oceną - również na to trzeba być przygotowanym i mieć odwagę, żeby wyjść.

Wrócę jeszcze do zamieszczonych zdjęć. To mój blog i moje przygotowania. Może zamieszczę zdjęcia z jakiejś imprezy... ;p
A tak na serio, to ktoś, kto przeczytał temat od początku wie, że obecnie w fitness sylwetkowym liczy się (stety lub niestety) uroda i zadbany wygląd. Sędziowie zwracją uwagę nawet na to czy zawodniczka wydaje sie sympatyczna, jak ma upięte włosy i czy ma ładne i zadbane ciało. Przeanalizuj wyniki Debiutów z ostatnich lat a okaże się, że wcale nie wygrywały te zawodniczki, które miały najlepiej rozwinięte mięśnie ;) Chyba, że jesteś także sędzią, więc popraw mnie jeśli sie mylę.
To jak sie umaluję i jak zrobię rzęnsy będzie miało znaczenie, więc napewno zamieszczę tu również i takie zdjęcia.
A poza tym... czekam na dalsze opinie i komentarze - konstruktywne ;)

obliques SZEFOWA

Wysłana - 19 marca 2008 12:58    Edytuj Cytuj
tak trzymaj Fitmonster, twarz jest wizytowka kazdego, liczy sie cale cialo, a nie jego poszczegolne fragmenty. Jestes jedna z nielicznych na tym forum co maja odwage pokazac cala osobe. Z chęcią oglądam zbliżenia bicepsa jak i twarzy

"Na diecie najszybciej traci sie cierpliwość"
Trening z pilka [http://www.sfd.pl/-t438773.html]
w ciazy [http://www.sfd.pl/-t451674.html]
pytania? [http://www.sfd.pl/-t585708.html]

lutkaa

Wysłana - 19 marca 2008 19:15    Edytuj Cytuj
życzę Ci powodzenia - sylwetkę masz naprawdę ekstra ....mi osobiście nie podobają się zbyt rozbudowane kobiety , które maja zbyt wyrażnie zarysowane mieśnie - kobieta powinna być kobieca- taka jak Ty niedoścignione marzenie wielu kobiet mieć Twoją sylwetkę - buzię też masz śliczną i sympatyczną! Powodzenia i spelnienia marzeń!

Odpowiedzi jest na 106 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przezwycieżyć siebie - moje przygotowania

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.