Wysłana - 12 października 2004 19:29 Przeniesiony przez Fuckmaster z działu 'Trening'.
Sprawdź swoje BMI
NIESTETY MAM JA I NIE WIEM CO W ZWIAZKU Z TYM ??CZY MOGE DALEJ CWICZYC CZY NIE BEDE MIAŁ POWIKŁAN PROSZE O POMOC :) thx DODAM ZE MAM PRZEPUKLINE PACHWINOWĄ
Cholera sam padłem ofiara swojej medycyny....Strasznie mnie po treningu boili lewe jajko,do tego jest niżej niz prawe(jak u 99% mężczyzn) ale po treningu jest naprawde srogo nizej, boje sie ze cos mi schodzi do jajek, jakies jelitr parszywe czy cos........ az sie boje badac.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2004-10-12 21:24:22
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************
Znawca -
1097608965000
west
Wysłana - 12 października 2004 21:38
mialem podobna sytuacje, tylko w moim przypadku mialem powiekszone wezly chlonne pachwinowe i jak to ja nie poszedlem do lekarza az pewnego dnia zaczelo mnie bolec lewe jadro i zauwazylem ze jest nizej (tak jak w twoim przypadku). W koncu postanowilem sie wybrac do lekarza ktory stwierdzil ze przez nieleczone wezly chlonne zebral sie plyn ktory w koncu zacza splywac do jadra. Bolalo jak jasna cholera ale naszczescie skonczylo sie na antybiotyku. Radze nie ryzykowac...
Pozdrawiam!
1097609891000
Boofi
Wysłana - 12 października 2004 23:39
najlepiej to ją zoperować (jak bys mieszkał w Poznaniu to bym cos doradził) ćwiczyć to lepiej nie ćwicz - tylko spowodujesz powiększenie przepukliny gorzej bedzie potem wszystko do kupy poskładać
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1097617183000
donald
Wysłana - 13 października 2004 22:53
Jak masz to operuj od razu, pozniej moga byc problemy
Moj kolega mial przepukline niedawno.Ile nie bedzie mogl cwiczyc na silce ?
...
1097741271000
kingst0n
Wysłana - 14 października 2004 19:27
he a ja sie balem dlaczego mi lewe jajko wisi bardziej niz drugie
1097774845000
Boofi
Wysłana - 14 października 2004 22:08
tyle ile powie chirurg on otwierał i widział jak wszystko wygląda , wie jaką metodę zastosował itp a co do wiszenia jajek to jest to anatomia ze lewe bardziej wisi !
a co do przepuklin - ostatnio widziałem 35letnia przepuklinę pachwinową która zeszła w mosznową .....
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1097784519000
mmmaciekkk
Wysłana - 15 sierpnia 2006 22:23
mi ostatnio prawe wisi i zauważyłem że mam jakies dodatkowe wyposażenei w mosznie i guzek mi wyszdł na łonie. RObiłem 6 weidera itp z 5 razy i to chyba od tego. Boli ten zabieg bo juz sie tak 3 miesiące zastanawiam czy ic na niego niech mi ktos powie co go juz ciahaali bardzo prosze z góry dzięki:)