Temat został odczytany 554 razy
Autor

Przechowywanie kretki

jakis ktos

Wysłana - 25 lipca 2009 13:11    Edytuj Cytuj
Witam, mam zamiar krete 900gr classic. Kalkulator mowi mi, ze starczy mi to na niecaly rok. I tu pojawia sie pytanie, a raczej problem.

Chodzi o wilgoc. Po jakim czasie kreatyna ta zmienia w kreatynine pod jej wplywem? Mysle nad jej przechowywaniem, tzn otworze raz, przesypie sobie tyle dawke na cykl i zamkne ja szczelnie. Pomoze to? Czy sa jakies lepsze metody? Nie przeszkadzaja mi zadne grudki, tylko ta kreatynina.

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 25 lipca 2009 13:19    Edytuj Cytuj
900g to na 2 cykl wystarczy po okolo 450g na cykl ,czyli okres okolo 7tyg
takze do zjedzenia jest to spokojnie w okolo 5-6 miesiecy, a nie rok (to tak na marginesie)

poza tym jak bedzie przechowywana w suchym miejscu ,szczelnie zamknieta, to nie powinno byc zadnych problemów z grudkami i stracie jej jakosci

jakis ktos

Wysłana - 25 lipca 2009 13:23    Edytuj Cytuj
3dt / tydzien 5g w dnt 10g w dt daje puszke na jakies 3 cykle+.

Dzieki za odpowiedz.

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 25 lipca 2009 13:44    Edytuj Cytuj
jedz 10g stała dawka, po co te wahania dawki i zmienianie stezenia w organizmie pare dni wtygodniu? owszem nie spodziewaj się cudów, bo oba sposoby dobre, ale z praktyki lepiej wspominam cykle na stałej dawce dziennej , a nie zmiennej w dni treningowe i nie treningowe

na rozsadny i optymalny cykl 450-500g , tak wiec pucha na 2 cykle
ale owszem mozna i sobie z tego 6 cykli po 150g zrobic i ladoawc 5g dziennie przez 30dni , jak kto woli , jednak obys sie nie rozczarował na koniec niemiło ;)

jakis ktos

Wysłana - 25 lipca 2009 14:56    Edytuj Cytuj
Czyli z doswiadczenia wiesz, ze lepiej brac po 10g dziennie vitala?
Oczywiscie te 5g dziennie wiecej jakos nie nadszarpnie mojego budzetu, bo przeciez kretka jest wlasnie dla dobrego efektu.

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 25 lipca 2009 23:52    Edytuj Cytuj
vitalmaxa kreatyne jadlem 4 razy (4 - w trakcie, wlasnie obecnie)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przechowywanie kretki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.