Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468895 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

Kasta18

Wysłana - 17 marca 2002 18:38    Edytuj  Cytuj
no to jestem zainteresowany ta maścią ...bo wysuszające juz urzywałem :papki ,masci,kremy i to nie przynosiło efektów.....sprobuje PROPOL-T )) ajeszcze jak długo trwała twoja kuracja?????...po jakim czasie spodziewać sie efektu bo nie bede inwestował jak nie bedzie to widoczne ????

!!Kasta!! Rośnij zdrowo kolo

Siła tkwi w psychice...i-mafii.suple.hardcor.pl

mistral

Wysłana - 17 marca 2002 19:42    Edytuj Cytuj
Mysle ze po tygodniu powinny być widoczne.
Ja tej masci uzywam do tej pory,chociaz nie mam juz zadnych pryszczy ale dobrze ona wpływa na cere,skóra jest gładka I NAWILZONA

Bartek

Dąż do doskonałości
Mistral

Andriej

Wysłana - 17 marca 2002 21:21    Edytuj Cytuj
Mistral a ten propol t to masc czy balsam????????

radek

.

Kasta18

Wysłana - 17 marca 2002 21:47    Edytuj Cytuj
Do tej pory tzn kiedy zaczołeś i jak długo sie smaowałeś zanim znikły całkiem???

mistral

Wysłana - 18 marca 2002 19:21    Edytuj Cytuj
Witam
Jest to balsam a nie masc.Zaczełem sie tym smarowac dwa miesiace temu.Najlepiej to działa na odmiane grudkowo-krostkowa.Zalezy jakie masz jezeli są juz takie wysuszone to 2 dni i znikaja ,a w innym przypadku trwa to troche dłuzej.
Narka

Bartek

Dąż do doskonałości
Mistral

mic2110

Wysłana - 18 marca 2002 22:28    Edytuj Cytuj
No dobra postaram się napisać wszystko co wiem.W leczeniu trądzika ważne są:
1.Kosmetyczka
2.Dermatolog
3.No ito co robisz ze sobą jak nie jesteś u->patrz punkt 1,2
Zacznę od początku->co to trądzik wiem doskonale bo sam go mam,na szczęście już nie tak nasilony jak kiedyś-1,2 klasa liceum.Właśnie w 2 klasie postanowiłem coś z nim zrobić.Teraz(19 lat)na twarzy mam nieliczne wypryski(czasem coś wyskoczy)niestety zostały nierówności skóry.Ale są one według mojej kosmetyczki do usunięcia.Podobnie jest z klatą.Trochę gorzej z plecami.No dobra teraz konkrety. Kosmetyczka-jak najbardziej tak!Ale dobra w swoim zawodzie.Jak trafisz na taką co ma tylko papirek i 0 umiejętności to szkoda gadać.Jeżeli zdecydujesz sie to niestety musisz liczyć się z kosztami ok.80-120zł za wizytę+kosmetyki(tutaj zakres cenowy baardzo szeroki)No i bądź przygotowany na ból-jak bolą pryszcze chyba nie muszę wspominać

Mic2110

Mic2110

Kasta18

Wysłana - 18 marca 2002 22:40    Edytuj Cytuj
Mam jeszcze pytanie na temat Propal-T dzisiaj zaczołem uzywac masci o nazie PROPAL ale bez -T w zółtej tubce zastanawiam sie czy to to samo podobno mozna byc na to uczulonym? i dlatego biore co mam w domu a nie wydaje kasy na cos co mnie uczuli ale jak zobacze ze działa to see kupie PROPAL-T doradzcie czym ruzni sie zwykły od -T i ile razy dziennie sie tym smarowac???

Logic

Wysłana - 19 marca 2002 15:43    Edytuj Cytuj
Z tym propolem-t to ciężka sprawa bo byłem w 3 aptekach i dopiero w tej ostatniej mieli. A tak wogule to tych propoli jest od .uja ,baba chciała mi wcisnąć jakiś propol-o dlatego trzeba uważać co się kupuje

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Logic

Wysłana - 19 marca 2002 15:45    Edytuj Cytuj
A właśnie mistral ty smarujesz tym balsamem całą twarz czy tylko miejsca gdzie masz wypryski ?

Pozdrawiam

Pozdrawiam

mistral

Wysłana - 19 marca 2002 16:05    Edytuj Cytuj
Witam was
Nie używajcie tego balsamu jezeli jestescie uczuleni na propolisy lub produkkty pszczele.Zeczywiscie tych masci jest troche,jest-o,-d i tam pare jeszce innych.Smaruje nia cała twarz.
Narka

Bartek

Dąż do doskonałości
Mistral

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.