Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468830 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

Fritz

Wysłana - 15 maja 2003 19:34    Edytuj  Cytuj
Po jakim czasie schodza blizenki i przebarwienia po tradziku?? od polowy lutego nie mam tradziku ale przebarwienia i blizny wciaz sa. Kiedy to zniknie i jak przyspieszyc ich znikanie??

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

SaLvAtIoN

Wysłana - 15 maja 2003 19:42    Edytuj Cytuj
leczenie np Cepanem trwa kilka tygodni do kilku miesiecy (jest napisane na ulotce) wiec jak bedziesz regularnie stosowac to powinny byc efekty po miesiacu

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

~~~~~~~~~~~
Moderator działu:
*Sporty Extremalne

"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

K.I.N.G.

Wysłana - 15 maja 2003 21:10    Edytuj Cytuj
WITAM. MAM TAKIE SAME PYTANIE. JAK WYLECZYC TE BLIZNY PO TRĄDZIKU ? KROSTKI CZASEM JESZCZE MI WYCHODZA ALE TE BLIZNY SA DO NICZEGO. CZY KTOS MA JAKIS MĄDRY POMYSŁ ? POZDRAWIAM WSZYSTKICH...

K.I.N.G.

K.I.N.G.

KAMILEK

Wysłana - 15 maja 2003 22:48    Edytuj Cytuj
słyszałemże świetnme efekty są po leku DICORTINEFF jest to lek do oczów!!!! podobno efekty józ są po trzech dniach....zobaczymy zamierzam zatoswoać na małym kawałku skóry,,,,,co myslicie o maści silicol skin...

SFD

Wysłana - 15 maja 2003 23:21    Edytuj Cytuj
ten krem DICORTINEFF działa też na blizny?

Trzeba być zawsze sobą

KAMILEK

Wysłana - 16 maja 2003 21:56    Edytuj Cytuj
właśnie tego nie wiem:(( zobaczymy tylko to jest na tecepte czy po silicon skin komuś z was zeszły blizny po trądziku i jakie sa po nim rezultay....

SFD

Wysłana - 17 maja 2003 00:09    Edytuj Cytuj
jedynym skutecznym lekiem na trądzik jest roaccutane w tabletkach.
lekarz

KAMILEK

Wysłana - 17 maja 2003 11:38    Edytuj Cytuj
tylko czego on kosztuje 3000zł,,,,,dziwne żę nie ma lelu na tej samej bazie ale za połowe ceny ,,,,,hmmmm

netfan

Wysłana - 17 maja 2003 12:20    Edytuj Cytuj
nie sam lek, a cała kuracja kosztuje mnie wiecej tyle, a w moim przypadku kosztowala nawet wiecej, z tymze koszta dzielą sie na te pare miesiecy...

netfan

netfan

KAMILEK

Wysłana - 17 maja 2003 21:50    Edytuj Cytuj
czyli jeśli waże 60 kg to ile by mnie kosztowała kuracja .....rozpisz mi ile miesięcznie będe musiał wydac....

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.