Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468820 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

Luis

Wysłana - 12 kwietnia 2003 16:49    Edytuj  Cytuj
Biore 3x5 tabletek i dzisiaj tj sobota mija tydzien. Jak dlugo trzeba to jeszcze brac zeby dalo jakies efekty ?? I jeszcze pytanie na temat masci ichtiolowej czy daje jakies efekty przy pojedynczym posmarowaniu krosty ??

"jedno piwo to nie piwo, dwa piwa to pół piwa, cztery piwa to już piwo, ale kto pije jedno piwo"

"jedno piwo to nie piwo, dwa piwa to pół piwa, cztery piwa to już piwo, ale kto pije jedno piwo"

netfan

Wysłana - 12 kwietnia 2003 17:13    Edytuj Cytuj
maść ichtiolowa jest strasznie tlusta, i w ogole ohydna, wg mnie nie dziala, probowalem kiedys dwa razy i nic nie dalo. lepiej zasmarowac czyms innym

netfan

netfan

SFD

Wysłana - 13 kwietnia 2003 00:01    Edytuj Cytuj
Na mnie najlepiej dziala Tetracyklina :) wiem ze ***...e zoladek no ale co poradze przynajmniej mam na pare miesiecy spokoj.. pocieszam sie ze "to"minie z wiekiem...dobre efekty daje tez masc cynkowa:)

SFD

Wysłana - 22 kwietnia 2003 00:22    Edytuj Cytuj
Hej. Czy ktos z Lodzi moglby mi polecic dobrego dermatologa, ktory poprowadzi kuracje Roaccutane? pozdrawiam. info prosze na forum lub priv: 81andy@wp.pl

Fritz

Wysłana - 26 kwietnia 2003 22:00    Edytuj Cytuj
Powiedzcie co uwazacie dobre na przebarwienia i drobne dziurki jakie mi zostaly po tradziku??? Słonce jest dobre na przebarwienia??

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

vfb

Wysłana - 26 kwietnia 2003 22:47    Edytuj Cytuj
Fritz - TOINTEX Ci pomoże... ja tez miałem trądzik przez 2 lata, teraz jest to raczej sporadyczny "syfek" i stosuję właśnie TOintex i Linomag (zasypke) POMAGA !!

VfB STUTTGART FOREVER !!

pilkarz14

Wysłana - 28 kwietnia 2003 20:50    Edytuj Cytuj
a co sądzicie o silicol skin czy to jest dobre ???

1 miejsce w typerze ligi polskiej 2003/04
Najwierniejsi Rycerze Najstarszej Królowej - Resovia Rzeszów
A C A B - Za wami stoi prawo za nami prawda

vfb

Wysłana - 29 kwietnia 2003 12:11    Edytuj Cytuj
NIEEEEEEEE STARY NIE KUPUJ TEGO !!! ZMARNOWAŁEM NA TO GÓRNO 300 ZŁ I NIE POMOGLO KOMPLETNIE NIC !! CO JEST DROGIE (50 zł za tubę) NIE ZNACZY ZE JEST DOBRE !!

VfB STUTTGART FOREVER !!

pilkarz14

Wysłana - 29 kwietnia 2003 15:28    Edytuj Cytuj
to co byś mi polecił

1 miejsce w typerze ligi polskiej 2003/04
Najwierniejsi Rycerze Najstarszej Królowej - Resovia Rzeszów
A C A B - Za wami stoi prawo za nami prawda

netfan

Wysłana - 29 kwietnia 2003 17:15    Edytuj Cytuj
z takich normalnie dostepnych srodkow to zel do mycia twarzy Avonu, tonik antybakteryjny Clearsil i Avonu jest takie mleczko jakby co sie naklada na noc (pachnie drozdzami i jest za***iscie wydajne).
a jezeli to cos powaznego to juz napisalem wyzej jaki srodek dziala chyba na 100% i inaczej byc nie moze...

netfan

netfan

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.