Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468836 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

SFD

Wysłana - 04 kwietnia 2003 16:37    Edytuj  Cytuj
Po co wam jakiś "Roaccutan" Jeżeli i to i solarim kosztuje.
Lepiej poprostu iść na solarke bo mamy dwa w jednym ( jesteśmy opaleni + nie ma syfów ) LOGICZNE

CYCO DATA

vfb

Wysłana - 04 kwietnia 2003 20:54    Edytuj Cytuj
Poczytaj sobie poprzednie strony postu ... o "solarce" było już napisane około 100 razy, więc nie będę Ci tłumaczył, że nie masz racji!! Pozdrawiam!

nie łam się! nikt nie jest doskonały!

netfan

Wysłana - 05 kwietnia 2003 11:10    Edytuj Cytuj
CYCO DATA gagadasz glupoty, po solarce syfy co najwyzej mniej widac, ale są, poza tym skora wcale nie jest wyleczona, a pozniej lojotok jeszcze bardziej sie nasila i jest w ogole prze***ane. skore trzeba wyleczyc od srodka

netfan

netfan

Axl2000

Wysłana - 05 kwietnia 2003 13:10    Edytuj Cytuj
Po solarium bardziej upierdliwe odmiany trądzika sie powiękrzają mądralo :) Juz przestudiowałem chyba wszysko co mogłem o syfach :) Ktos pytal co jest po roaccutanie, po roaccutanie skora wraca do normy, zaczerwienienia znikaja do 3 miesiecy po kuracji a na dowidzenia, po kuracji jest jeszcze tygodniowy "seans" złuszczania skory, wiec wiekrzosc blizn, zaczerwienien i innych dupereli schodzi :) Tylko ze to doslownie czlowiek oblazi ze skory wiec tydzien siedzenia w domu i oblazenia :) Ale potem mordka jak nowa ;) I plery i barki i nawet dupa hehehe :) Aha, przy uzywaniu roaccutane nie jest wskazane opalanie sie !!! Gdyz skora po roaccutanie i tak jest wysuszona i ozna sie narazic na poparzenia, ale tak czy siak ja sie bede opalal Pozdrawiam! Jak jeszcze jakies pytania to wwalcie, postaram sie odpowiedziec!

"I'll Be Back"

Po tylu kontuzjach to sobie moge cwiczyc na stepperze...

Fritz

Wysłana - 08 kwietnia 2003 18:07    Edytuj Cytuj
Ile kosztuje zabieg kwasami owocowymi AHA?? I kto je robi, lekarz czy kosmetyczka?? Po ilu zabiegach znikaja przebarwienia?? Mam takie małe dziurki po tradziku, to po ilu zabiegach powinny zejsc?

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

bushi_84

Wysłana - 08 kwietnia 2003 21:43    Edytuj Cytuj
pytanie co do linomagu, na opakowaniu pisze zeby unikac nosa, ust i oczu. Wiec posypujecie cala twarz procz nosa???

vfb

Wysłana - 09 kwietnia 2003 15:42    Edytuj Cytuj
TO JEST PRZEZNACZONE PRZEDE WSZYSTKIM DLA MALUTKICH DZIECI ... NIE WIDZISZ ZWIĄZKU ??

nie łam się! nikt nie jest doskonały!

Luis

Wysłana - 11 kwietnia 2003 18:50    Edytuj Cytuj

Witam mam pytanie do kogos kto bierze Humavit V. Biore to od jakiegos tygodnia i narazie codziennie to mam nowego pryszcza. Mam pytanie kiedy to zaczyna dzialac ??

"Itd. itd. itd."

"jedno piwo to nie piwo, dwa piwa to pół piwa, cztery piwa to już piwo, ale kto pije jedno piwo"

SFD

Wysłana - 12 kwietnia 2003 12:10    Edytuj Cytuj
Cynk drodzy koledzy! Oczywiscie w postaci doustnej!! nieparwdopodobne dzialanie!!tylkpo troszke cierpliwosci...jakis miesiac..!!!tylko! ,pozdrowienia! alicja

alicja

vfb

Wysłana - 12 kwietnia 2003 14:21    Edytuj Cytuj
A ILE BIERZESZ TABLETEK DZIENNIE ? NAPISANE JEST ZE 3x4 ... a ja biorę 3x6 :) i przynosi efekty

VfB & KSG RUUUUUULEZ !!!

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.