Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468902 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 22:19    Edytuj  Cytuj
Ludzie najlepsze lekarstwo na syfy (pryszcze) to "Dalacin T" - to jest antybiotyk (tylko na recepte) - kosztuje około 60 zł - efekt natychmiastowy !!!

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 22:30    Edytuj Cytuj
Aaaa i proście lekarza żeby przepisał ten lek w płynie (buteleczka z gąbeczką) - żadna maść - tylko PŁYN !!!

Fritz

Wysłana - 26 lutego 2003 15:47    Edytuj Cytuj
Wiesz Xtraa ja juz uzywalem Dalacin T i mi nie pomagał. Powiem tylko tyle i bede caly czas sie przy tym trzymal, ze najlepsze na tradzik nie jest sam antybiotyk, a antybiotyk w polaczeniu z isotretoina. Taki lek nazywa sie Isotrexin i jest najlepszym na rynku lekiem na tradzik. Rozne Dalaciny uzywalem i Daverciny i metronidazole i inne ******ly. Wszystkie te leki musialem wspomagac wewnetrznymi antybiotykami bo same by sobie nie poradzily, a od kiedy stosuje Isotrexin to jedyne co lykam to drozdze w tabletkach a efekty sa szybkie i bardzo trwale

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

vfb

Wysłana - 26 lutego 2003 15:54    Edytuj Cytuj
"drozdze w tabletkach" ????? Gdzie to kupić i ile to kosztuje ... :) POMAGA W OGÓLE ??

nie łam się! nikt nie jest doskonały!

Fritz

Wysłana - 26 lutego 2003 20:02    Edytuj Cytuj
No te drozdze w tabletkach kupisz w aptece. Najelepiej jest kupic drozdze z dodatkiem witamin A, C i E. Nazywa sie to "Humavit V". Te tabletki to nic innego jak drozdze piwowarskie. Najlepsze jest to ze sobie lykniesz i po sprawie a nie ze musisz je przygotowywac sam. Kosztuja cos okolo 8 zl za 200 tabletek. Ja lykam 3x4 i wydaje mi sie ze to w zupelnosci wystarcza

SFD

Wysłana - 26 lutego 2003 21:11    Edytuj Cytuj
Fritz jest takie powiedzenie "dla każdego cos innego" - mi akurat i paru osobom, które znam bardzo pomógł Dalacin T, dlatego polecam - ale zgadzam się równiez z Tobą w 100%, że drożdże to najlepszy środek naturalny na to "schorzenie".

vfb

Wysłana - 09 marca 2003 20:17    Edytuj Cytuj
ZACZYNAM SIE POWOLI WKUR**** BO MIALEM JUZ TYLKO TROCHE "SYFKÓW" A PO TYM JAK ZACZĄŁEM BRAĆ HUMAVIT TO MNIE W PRZECIĄGU 3 DNI WYSYPAŁO JAK NIGDY WCZESNIEJ!! :P CZY TO NORMALNE ?? I CZY TEN HUMAVIT NAPRAWDE POMAGA CZY SZKODZI?!

vfb

Wysłana - 09 marca 2003 20:47    Edytuj Cytuj
... aha ten Humavit wpierniczam 3 x dziennie po 3 tabletki ... POZDRAWIAM! :P

Fritz

Wysłana - 10 marca 2003 14:28    Edytuj Cytuj
tak tak to jest normalne nie martw sie. U niektorych nastepuje chwilowe pogorszenie a pozniej zacznie ladnie wszystko znikac i nic nowego nie bedzie powstawac.

SFD

Wysłana - 11 marca 2003 23:52    Edytuj Cytuj
Ja tez zaobserwowalem po tych drozdzach pogorszenie i narazie odstawilem, po jakim czasie brania i ile dziennie nastepuje cofniecie pogorszenia?

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.