Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468927 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

Maciejz82

Wysłana - 19 lutego 2003 11:04    Edytuj  Cytuj
Na blizny to tylko zabiegi złuszczające naskurek, ja właśnie jestem w trakcie ..

M.Z.

<: G l a d i a t o r :>

Fritz

Wysłana - 22 lutego 2003 12:19    Edytuj Cytuj
Na blizny chodz na peelingi gleboko zluszczajace, a w domu uzywaj krem Cepan nawet 3 razy dziennie. Zrob sobie takze korekcje laserem.

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

Maciejz82

Wysłana - 22 lutego 2003 14:15    Edytuj Cytuj
Tylko należy sie zastanowić czy ten cepan nie powoduje powstawanie nowych pryszczy a co do zabiegów laserem to są strasznie drogie..

M.Z.

SaLvAtIoN

Wysłana - 22 lutego 2003 17:57    Edytuj Cytuj
napiszcie coś więcej o tych zabiegach zluszczających, gdzie sie na to zgłosić i ile to kosztuje

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

&quot;No SaLvAtIoN, no forgiveness&quot;

~~~~~~~~~~~
Moderator działu:
*Sporty Extremalne

"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

SFD

Wysłana - 22 lutego 2003 18:06    Edytuj Cytuj
Tak wlasnie, cena jest istotna...
Jak to mozna robic w domu ? Ostry peeling + szczotka dadza w koncu jakies rezultaty ?
Jestem cierpliwa we wszystkim co robie, jesli to w koncu zapewni sukces..
Nie jestem ani brzydkam, ani sliczna.. Nie mam obsesji na pukncie swojego wygladu.. ale te blizny na plecach.. chcialabym spedzic wakacje na plazy, w kostiumie, nie chce sie smazyc w koszulce :(

Dead Soul Lost In The Darkness

SaLvAtIoN

Wysłana - 22 lutego 2003 18:42    Edytuj Cytuj
nie powinnas sie szorować szczotką bo sobie jeszcze bardziej rozbabrzesz... peeling powinien być lagodny, taki masaz skory
a probowalas opalać sie na solarium? dobrze schodzą ciężko gojące sie rany i niewielkie blizny

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

&quot;No SaLvAtIoN, no forgiveness&quot;

~~~~~~~~~~~
Moderator działu:
*Sporty Extremalne

"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

SFD

Wysłana - 22 lutego 2003 18:48    Edytuj Cytuj
Ehh z tego co tu piszecie to chyba nie ma ratunku ? Lagodny masaz ? Bzdura.. od lat kapie sie szorstka strona gabki, co przypomina rzeczywiscie lagodny masaz skory.. i nic.
Nie ma ratunku ? :(
Solarium w zyciu! Nie nie.. odpada.. wole naturalnie na Sloncu.. Nie naleze do takich dziewczyn... solarek.

Maciejz82

Wysłana - 22 lutego 2003 18:48    Edytuj  Cytuj
Najelpszym rozwiazaniem dla ciebie jest wzięcie serii zabiegów złuszczających naskurek, po każdym z takich zabiegów zostaje odbudowany nowy naskurek.. Koszt jednego zabiegu w granicach 200 złotych, a ich ilość jest zależna od stanu skury..

M.Z.

SFD

Wysłana - 22 lutego 2003 18:59    Edytuj Cytuj
To brzmi rozsadnie.. Jestem w stanie zdecydowac sie na to.. ale czy to na prawde da efekt ? I w przyblizeniu po ilu zabiegach ? 5 ? 10 ? 20 ?

Skatewujo

Wysłana - 22 lutego 2003 19:18    Edytuj Cytuj
Na blizny dobty jest krem Tointex, Cepan, a domowe sposoby to posmarowanie twarzy sokiem z cytryny, nałożenie na miejsce gdzie występują blizny cebuli. Można też użyć wody utlenionej. Polecam też zabiegi laserowe.

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.