Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468833 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

Maciejz82

Wysłana - 07 lutego 2003 22:39    Edytuj  Cytuj
Czy ktoś z was był już kiedyś na kuracji Unidoxem, tzn ok 6 miesięcy?
Czy ten antybiotyk go wyleczył, czy też po odstawieniu problem się powtórzył?

M.Z.

<: G l a d i a t o r :>

son

Wysłana - 07 lutego 2003 23:16    Edytuj Cytuj
ten kasta18 to *****y psychol

Tommy

Tommy

Andriej

Wysłana - 07 lutego 2003 23:22    Edytuj Cytuj
a Ty chyba dlugo tutaj niezabawisz

radek

.

Fritz

Wysłana - 08 lutego 2003 15:15    Edytuj Cytuj
Maciej ja mialem kuracje unidoxem w tamtym roku w zime i w tym roku od wrzesnia do listopada i mam nawroty niestety :(( Wiesz co to nie maja sensu te wszystkie antybiotyki bo tylko p*****olą wątrobe. Teraz jak mam żreć jakies swinstwa na tradzik to tylko Roaccutane, ktory chcialem wziac ale po badaniach na watorbe okazalo sie ze moge sie narazie z tym pozegnac. Lecze watrobe juz od ponad miesiaca i bardzo wolno sie regeneruje. Najlepiej sobie kupic tabletki drozdzowe i to zjadać. No i kupic sobie jakies zarąbiste smarowidło np. Isotrexin. Moja dermatolog powiedziala ze sie zdziwiła jak mi ten zel szybko pomaga. Powiedziala ze z taka szybkoscia jakbym bral doustne antybiotyki.

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

Fritz

Wysłana - 08 lutego 2003 15:50    Edytuj Cytuj
Prosilbym o soga hehehe :P

Maciejz82

Wysłana - 08 lutego 2003 16:04    Edytuj Cytuj
FOR YOU

M.Z.

<: G l a d i a t o r :>

Fritz

Wysłana - 15 lutego 2003 17:04    Edytuj Cytuj
Opiszcie czym wyleczyliscie sobie tradzik i ile to trwało.

SFD

Wysłana - 17 lutego 2003 18:45    Edytuj Cytuj
Stosowanie spirytusu na cere jest szkodliwe nie dziwie sie ze niektórzy są aż biali on wypala skóre... moze nie możesz myć wodą z kranu lepiej działa przegotowana też jest dobra maść BENZACNE okoł 9zł jest dobra... a jesli skóra jest tłusta trzeba ja kremować dzicięcy krem BAMBINO jest dobry....... i dbac o twarz nawet myć ją mydłem dla dzieci(3 razy dziennie) POZDRAWIAM

Justynka

Fritz

Wysłana - 17 lutego 2003 21:42    Edytuj Cytuj
Tak mietusia masz racje, spirytusu powinno sie stosowac tylko do odkażania krost i tylko punktowo nigdy na całą buzie bo to ciekawe ale na poczatku stan wydaje sie lepszy a pozniej powstaja na skorze ostre stany zapalne z powodu ze skora sie broni i wytwarza bardzo duzo łoju. Do wysuszania skory tradzikowej polecam Linomag w zasypce. Jest bardzo dobra bo zawiera witamine F tak niezbedna do prawidlowych czynnosci skory a ponadto zmienia ilosc i jakosc wytwarzanego przez gruczoły łoju. No i kolejny raz polece Isotrexin jako najlepsze smarowidło na twarz na rynku. Isotretonina rozpuszcza zaskorniaki a erytromycyna dziala na zapalne krosty. Najlepiej jak tą kuracje sie wspomoze maseczka z zoltka jajek z dodatkiem ok 10 kropli olejku herbacianego. Na dzien polecam krem Tointex. Dziala przeciwbakteryjnie, powoduje spłasczenie sie blizn i szybkie znikanie przebarwien i pewne jest ze nie wywoluje stanu zapalnego. Tointex to nic innego jak alantonina, i wyciag z nagietka i rumianka. Oficjalnie stosuje sie go na blizny i przebarwienia ale udowodniono ze dziala takze przeciwbakteryjnie i nawilzająco naskorek. Dzieki temu kremowi takze prawidlowo złuszcza sie naskorek i nie zatyka porow dlatego dziala przeciwzaskorniakowo. A plusem jest to ze ten krem takze matowi skore twarzy. Kosztuje okolo 6 zł. Polecam i pozdrawiam

SFD

Wysłana - 19 lutego 2003 00:43    Edytuj Cytuj
Ja nie mam klopotow z tradzikiem na twarzy na szczescie.. Czasem zdarza sie, ale to pikus.
Otoz najgorsze rzeczy pojawiaja mi sie na plecach :( i ramionach... Ale pryszcze to tez pol biedy, pobeda i znikna. Ale mi po nich zostaly cholerne blizny :( Czy da sie z tym cos zrobic ? :(

Dead Soul Lost In The Darkness

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.