Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468926 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

SFD

Wysłana - 18 grudnia 2002 09:27    Edytuj  Cytuj
hobby

Piotrek

jak ktos chce mnie zabc to niemam nic przeciwko tylko prosze po sezonie snowboardowym!!!

Placek

Wysłana - 20 grudnia 2002 19:04    Edytuj Cytuj
co myślicie o maśći Ihtiolowej moim zdaniem działa spoko na te syfy

Moderator gierów komputerowych
*Członek MAFII SFD
*Znany jako Sędzia Dreed
*** Błogosławione to co czyni człowieka twardym ****

Fritz

Wysłana - 24 grudnia 2002 10:24    Edytuj Cytuj
Ale mnie wkurza ten Propol-t. Cholerstwo jest ciezko zmyć bo jest na wazelinie. Myje ja czasami 3 razy pod rząd i tu nic wciaz skora jest taka tłustawa od wazeliny. To jest wku....... Napiszcie jak to myc cholerstwo zeby zeszlo

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

jagnik

Wysłana - 24 grudnia 2002 12:12    Edytuj Cytuj
i tak najlepszy jest roacuttane -nie ma lepszego leku.

andriej czy ty dostales odpowiedz ode mnie na gg z tydzien temu???

"Jezeli moj przeciwnik nie zna BJJ to moze byc nawet potworem a ja i tak go pokonam"
-Murilo Bustamante

Fritz

Wysłana - 24 grudnia 2002 16:18    Edytuj Cytuj
Mistral ty uzywasz Propolu t. Powiedz mi jak to jest w twoim przypadku?? Jak go zmyc zeby skora byla taka jak przed nalozeniem a nie jakas tlusta od wazeliny??

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"

Karo0oL

Wysłana - 25 grudnia 2002 17:16    Edytuj Cytuj
a ja polecam krem BIODERMINE...
dost. w kazdej aptece bez recepty...
cena ok 10zł
uzywa sie rano i wieczorem na umyta wczesniej twarz...
po kilku tygodnaich regularnego stosowania widoczne efekty...
i to nie byle jakie...

-----------------------------------
"Życie jest sztuką, ale ciężko jest być artystą..."

[http://www.fitness-food.pl] :: Dietetyczne przepisy :: Blog Kulinarny ::

Anoza

Wysłana - 25 grudnia 2002 19:49    Edytuj Cytuj
Jeśli moge coś dodać.....to odnośnie wyprysków na różnych czeciach ciała....... hmmmmm. Nie watpię w działanie róznego rodzaju preparatów, sa one skuteczne. Ja jestenm natomiast za tym by nie przesadzac z ich stosowaniem. I ostrzedam wszystkich przed stosowaniem Tetracykliny. Przepisał mi to specjalista dermatolog w jednej z warszawskich klinik......... uważajcie na to. Wyniszcza organizm.
ISTNIEJE JEDNA i to bardzo skuteczna metoda. ZAPEWNIAM . Przeszłam cały cykl leczenia.Teraz nie podam jej nazwy. Nie pamiętam . Polega na tym że otrzymuje się zastrzyki. Krew jest pobierana z żyły, przez 7 dni . Pierwszego dnia 1 cm. i natychmiast po pobraniu dostaje się dmomięśniowo zastrzyk. Tak przez 7 dni , ale codziennie pobiera się o 1 cm. więcej aż do 7 cm. Przyjmuje się 2 serie . Po 3 miesiacaj druga. Ale potrzebne jest skierowanie lekarza do zabiegowego. Ja przeszłam to 2 lata temu. Miałam okropne pryszcze!!!! od 2 lat mimo intensywych ćwiczeń i pocenia się -ani na buzi ani na plecach..............zupełnie czysto. To samo moje kolezanki i moja siostra. Może ktoś o tym słyszał...........napiszcie coś. Jak dowiem sie jak nazywa się ta metoda...napisze o tym, tzn. podam nazwę./Pozdrawiam wszystkich.

Anoza

Anoza

jagnik

Wysłana - 25 grudnia 2002 20:09    Edytuj Cytuj
taka metoda co nic nie da ,heeh madre pierw pobierasz krew i ta krew wstrzykujesz do miesnia ,nie wiem niby jak to moze pomoc na pryszcze akurat ,dlaczego nie na inne schozenia hehe ,takie bajki to sa dobre dla popier****.

"Jezeli moj przeciwnik nie zna BJJ to moze byc nawet potworem a ja i tak go pokonam"
-Murilo Bustamante

przeciazasz serwer tymi glupimi wypowiedziami!!,Przeciazasz ,slyszysz kurawa!!,serwer nie moze byc przeciazony!nie ma prawa!!zaraz cie skasuje bo serwer musi byc szybki

Anoza

Wysłana - 25 grudnia 2002 20:23    Edytuj Cytuj
Skoro sądzisz że dr Kulej. Lekarz / brat jednego z naszych bokserów/ myli sie. Nie wiedziec czemu bardziej ufam własnie specjaliscie dermatologowi ..... Dokładniej Kulejowi. Prosze zignorujcie post o zastosowanej przez tego lekarza metodzie. Wykasować chba sie nie da./Pozdrawiam.

Anoza

Anoza

jagnik

Wysłana - 25 grudnia 2002 20:31    Edytuj Cytuj
ja tez ufam specjalistom dermatologom ,a nie zadnym Kulejom to ze jest bratem Jurka to nic nie znaczy ,a jak poleca jakies metody nie wiadomo skad to znaczy ze na moje oko jest ********** i bym mu to powiedzial w twarz/takie jest moje zdanie.

-Murilo Bustamante

przeciazasz serwer tymi glupimi wypowiedziami!!,Przeciazasz ,slyszysz kurawa!!,serwer nie moze byc przeciazony!nie ma prawa!!zaraz cie skasuje bo serwer musi byc szybki

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.