jestem z wojewodztwa swietokrzyskiego. Chce zrobic badania krwi i zaczac przygotowywac sie do jedzenia roacutane bo morde mam tak kolorowa jak w sylwestra. PROSZE NAPISZCIE MI SZYBKO GDZIE MOGE ZNALESC NAPRAWDE SUPER DOBREGO ZNAJACEGO SIE NA ROACUTANIE I JEGO DZIALANIU LEKARZA. TYLKO PROFESJONALISTA !!! CENA NIE GRA ROLI !!! NIE CHCE JAKIEGOS DOBREGO !!! CHCE SUPER DOBREGO KTORY ZNA TEN SRODEK !!! NIE CHCE TAKIEGO CO NASLUCHAL SIE NA WYKLADACH 2 GODZINY O TYM SRODKU I TYLE. MOGE I PRZEJECHAC CALA POLSKE !!! PROSZE ODPISZCIE SZYBKO !!! NAJLEPIEJ MISTO I NAZWE LEKARZA !!! I JAK DA RADE TO TELEFON JAKIS KONTAKTOWY !!! DZIEKUJE I PROSZE O SZYBKA ODPoWIEDZ !!!
K.I.N.G.
K.I.N.G.
1027604930000
SFD
Wysłana - 25 lipca 2002 16:08
W Łodzi nikogo takiego nie ma !!! hehe
spooko
1027606084000
SFD
Wysłana - 25 lipca 2002 22:12
mam 15 lat i jestem po kuracji roacuttanem , przed kuracja stosowałem wszytskiego ..... bez rezultatów , wpadłem w depresje ( do tej pory chodze do psychologa ) ze wzgledu na moj wiek lekarze nie chcieli sie zgodzic na kuracje ale naszczescie wkoncu sie zgodzili i jest rewelja nic gladka cera zadnego syfa czuje sie swietnie :) lek ma oczywiscie skutki uboczne np. bol glowy kregoslupa wysusza skorek oczy bola ( moze doprowadzic do slepoty ) itd. lek jest tez bardzo drogi za cala kuracje zaplcilem 3000 zl ale warto
1027627930000
SFD
Wysłana - 25 lipca 2002 23:57
Ja mam tyle lat co ty mam leki trądzik ale jak bym mial wydać 3000 zł i ktos by się o tym dowiedział to bym był wyśmiewani i wytykany palcami bardziej niz za ten trądzik. P.S. Jak bym mial 3 tys to bym zrobił s esuper diete i wspmógł ją suplementami i przybrał na mase i ktoś by mi tylko sprubował to powiedzieć co koledzy cytowali to by go matka nie poznała ... reasumując nie wydał bym tyle kasy na taką kuracje
Głosujcie !!! Ecik :D
1027634246000
K.I.N.G.
Wysłana - 26 lipca 2002 01:02
Ile czasu sa objawy bolu ? Ile mniej wiecej sie leczy tym roacutanem ??? W jakim czasie sa juz efekty i kiedy zaczynaja sie bole ??? Prosze napiszcie mi jak dlugo i cos wiecej o tych skutkach ubocznych !!! (Roacutan) , Kiedy te objawy sie pojawiaja i ile trwaja ??? Czy przechodza po jakims czasie ??? Jak to jest z tym !!! Prosze odpiszcie co trzeba zrobic przed zazyciem tego leku ??? (badania i co jescze ???) Wszystko i bardzo szczegolowo mnie interesuje !!! Do jakiego najlepiej mam sie lekarza zglosic ??? Prosze o pomoc bo juz prawie zglupialem !!! Dziekuje za wszystko z gory i czekam na odpowiedz. !!!
K.I.N.G.
K.I.N.G.
1027638159000
SFD
Wysłana - 26 lipca 2002 02:03
Ja mam syfy okresowo..tzn wyskakuja mi malymi grupkami raz na dwa miesiace. Kiedy je mam dezynfekuje twarz za kazdym razem gdy sie natluszcza. Kiedys mialem wiecej (jak mialem 15lat) to nie wychodzilem z domu, ktoregos dnia przycialem mamie z szafki KOREKTOR to takie urzadzonko jak szminka tylko, ze z wilgotnym puderem. Mialem syfa 2x2 dwa mazniecia i juz nie mialem. Ludzie musieli patrzec chybaz z 5 cm mi w twarz zeby zobaczyc cookolwiek. Nawet jak mialem 10 syfow nierownomiernie rozmiwszonych to stosowalem i nic nie bylo widac...jezeli ktos ma duzo syfow to polecam odlozenie palenia na min 4 dni i w tym okresie zwiekszone dawki multiwitamin, sokow itp. Trzeba duzo jest witamin (wszystko x 3 jak opisuja). Skora sama bedzie rogowaciala , wytworzy ochrone a syfy i strupki beda sie goily juz w drugim dniu stosowania..pije duzo sokow i pale fajki i dlatego mam tylko co 2 miesiace w ilsci b.malej.. polecam i pozdrawiam
---------------------------- Nie da Ci ojciec, nie da Ci matka tego co da ci metanabol
1027641807000
K.I.N.G.
Wysłana - 26 lipca 2002 02:11
Ile czasu sa objawy bolu ? Ile mniej wiecej sie leczy tym roacutanem ??? W jakim czasie sa juz efekty i kiedy zaczynaja sie bole ??? Prosze napiszcie mi jak dlugo i cos wiecej o tych skutkach ubocznych !!! (Roacutan) , Kiedy te objawy sie pojawiaja i ile trwaja ??? Czy przechodza po jakims czasie ??? Jak to jest z tym !!! Prosze odpiszcie co trzeba zrobic przed zazyciem tego leku ??? (badania i co jescze ???) Wszystko i bardzo szczegolowo mnie interesuje !!! Do jakiego najlepiej mam sie lekarza zglosic ??? Prosze o pomoc bo juz prawie zglupialem !!! Dziekuje za wszystko z gory i czekam na odpowiedz. !!!
K.I.N.G.
K.I.N.G.
1027642302000
Andriej
Wysłana - 26 lipca 2002 08:09
KING wejdz do dzialu porady medyczne- jest tam co nie co o kuracji roaccutane- poszukaj pozdrawiam
radek
.
1027663772000
SFD
Wysłana - 26 lipca 2002 12:16
HEJ K.I.N.G.
Mam ten sam problem co ty!!!!!! Też zastanawiam się na ROACCUTANE. Jak chcesz się dużo o nim dowiedzieć to wpisz w przeglądarce onetu "ROACCUTANE" pierwsze jakie Ci wylecą strony tam będzie jego profesjonalny opis. i jest także ukazane leczenie jednej pacjentki z ostrym trądzikiem. Jak to zobaczysz to uwiarzysz że ten lek działa cuda. Ja zdecydowałem się że za niedługi czas zacznę nim kurację jak wszystko inne nie pomoże.
Human
1027678578000
K.I.N.G.
Wysłana - 26 lipca 2002 13:17
Rano jak dzis wstalem to nie mogle otworzyc geby tak mnie bolala od tego ch....stwa. Mnie tetracykliny pomogly na 4 miechy. Byly okresy ze mialem twarz super. Juz sobie myslalem: - koniec z tradzikem . HURA HURA.
A tu w morde ryp znowu na gebe !!! tetracyklina i witaminy sa dobre na pewien okres. W miare jak niscza Ci sie po niej syfy to odrazu zaczyna psychika odpoczywac bo nie myslisz tak o tym. A jak Ci sie odmieni na gebie i od nowa wyjdzie to odrazu delira i zalamanie. !!! Dlatego wiec chcialbym sprobowac ROACUTANE. Moze z tym raz na cale zycie skoncze. Tylko martwioe sie skutkow ubocznych. Ale moze bedzie dobrze.
czlowiekowi zdesperowanemu wszystko co dotyczy jego choroby jest obojetne !!!