Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468811 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

K.I.N.G.

Wysłana - 25 lipca 2002 15:48    Edytuj  Cytuj
jestem z wojewodztwa swietokrzyskiego. Chce zrobic badania krwi i zaczac przygotowywac sie do jedzenia roacutane bo morde mam tak kolorowa jak w sylwestra. PROSZE NAPISZCIE MI SZYBKO GDZIE MOGE ZNALESC NAPRAWDE SUPER DOBREGO ZNAJACEGO SIE NA ROACUTANIE I JEGO DZIALANIU LEKARZA. TYLKO PROFESJONALISTA !!! CENA NIE GRA ROLI !!! NIE CHCE JAKIEGOS DOBREGO !!! CHCE SUPER DOBREGO KTORY ZNA TEN SRODEK !!! NIE CHCE TAKIEGO CO NASLUCHAL SIE NA WYKLADACH 2 GODZINY O TYM SRODKU I TYLE. MOGE I PRZEJECHAC CALA POLSKE !!! PROSZE ODPISZCIE SZYBKO !!! NAJLEPIEJ MISTO I NAZWE LEKARZA !!! I JAK DA RADE TO TELEFON JAKIS KONTAKTOWY !!! DZIEKUJE I PROSZE O SZYBKA ODPoWIEDZ !!!

K.I.N.G.

K.I.N.G.

SFD

Wysłana - 25 lipca 2002 16:08    Edytuj Cytuj
W Łodzi nikogo takiego nie ma !!! hehe

spooko

SFD

Wysłana - 25 lipca 2002 22:12    Edytuj Cytuj
mam 15 lat i jestem po kuracji roacuttanem , przed kuracja stosowałem wszytskiego ..... bez rezultatów , wpadłem w depresje ( do tej pory chodze do psychologa ) ze wzgledu na moj wiek lekarze nie chcieli sie zgodzic na kuracje ale naszczescie wkoncu sie zgodzili i jest rewelja nic gladka cera zadnego syfa czuje sie swietnie :) lek ma oczywiscie skutki uboczne np. bol glowy kregoslupa wysusza skorek oczy bola ( moze doprowadzic do slepoty ) itd. lek jest tez bardzo drogi za cala kuracje zaplcilem 3000 zl ale warto

SFD

Wysłana - 25 lipca 2002 23:57    Edytuj Cytuj
Ja mam tyle lat co ty mam leki trądzik ale jak bym mial wydać 3000 zł i ktos by się o tym dowiedział to bym był wyśmiewani i wytykany palcami bardziej niz za ten trądzik.
P.S. Jak bym mial 3 tys to bym zrobił s esuper diete i wspmógł ją suplementami i przybrał na mase i ktoś by mi tylko sprubował to powiedzieć co koledzy cytowali to by go matka nie poznała ...
reasumując nie wydał bym tyle kasy na taką kuracje

Głosujcie !!!
Ecik :D

K.I.N.G.

Wysłana - 26 lipca 2002 01:02    Edytuj Cytuj
Ile czasu sa objawy bolu ? Ile mniej wiecej sie leczy tym roacutanem ??? W jakim czasie sa juz efekty i kiedy zaczynaja sie bole ??? Prosze napiszcie mi jak dlugo i cos wiecej o tych skutkach ubocznych !!! (Roacutan) , Kiedy te objawy sie pojawiaja i ile trwaja ??? Czy przechodza po jakims czasie ??? Jak to jest z tym !!! Prosze odpiszcie co trzeba zrobic przed zazyciem tego leku ??? (badania i co jescze ???) Wszystko i bardzo szczegolowo mnie interesuje !!! Do jakiego najlepiej mam sie lekarza zglosic ??? Prosze o pomoc bo juz prawie zglupialem !!! Dziekuje za wszystko z gory i czekam na odpowiedz. !!!

K.I.N.G.

K.I.N.G.

SFD

Wysłana - 26 lipca 2002 02:03    Edytuj Cytuj
Ja mam syfy okresowo..tzn wyskakuja mi malymi grupkami raz na dwa miesiace. Kiedy je mam dezynfekuje twarz za kazdym razem gdy sie natluszcza. Kiedys mialem wiecej (jak mialem 15lat) to nie wychodzilem z domu, ktoregos dnia przycialem mamie z szafki KOREKTOR to takie urzadzonko jak szminka tylko, ze z wilgotnym puderem. Mialem syfa 2x2 dwa mazniecia i juz nie mialem. Ludzie musieli patrzec chybaz z 5 cm mi w twarz zeby zobaczyc cookolwiek. Nawet jak mialem 10 syfow nierownomiernie rozmiwszonych to stosowalem i nic nie bylo widac...jezeli ktos ma duzo syfow to polecam odlozenie palenia na min 4 dni i w tym okresie zwiekszone dawki multiwitamin, sokow itp. Trzeba duzo jest witamin (wszystko x 3 jak opisuja). Skora sama bedzie rogowaciala , wytworzy ochrone a syfy i strupki beda sie goily juz w drugim dniu stosowania..pije duzo sokow i pale fajki i dlatego mam tylko co 2 miesiace w ilsci b.malej.. polecam i pozdrawiam

----------------------------
Nie da Ci ojciec, nie da Ci matka tego co da ci metanabol

K.I.N.G.

Wysłana - 26 lipca 2002 02:11    Edytuj Cytuj
Ile czasu sa objawy bolu ? Ile mniej wiecej sie leczy tym roacutanem ??? W jakim czasie sa juz efekty i kiedy zaczynaja sie bole ??? Prosze napiszcie mi jak dlugo i cos wiecej o tych skutkach ubocznych !!! (Roacutan) , Kiedy te objawy sie pojawiaja i ile trwaja ??? Czy przechodza po jakims czasie ??? Jak to jest z tym !!! Prosze odpiszcie co trzeba zrobic przed zazyciem tego leku ??? (badania i co jescze ???) Wszystko i bardzo szczegolowo mnie interesuje !!! Do jakiego najlepiej mam sie lekarza zglosic ??? Prosze o pomoc bo juz prawie zglupialem !!! Dziekuje za wszystko z gory i czekam na odpowiedz. !!!

K.I.N.G.

K.I.N.G.

Andriej

Wysłana - 26 lipca 2002 08:09    Edytuj Cytuj
KING wejdz do dzialu porady medyczne- jest tam co nie co o kuracji roaccutane- poszukaj
pozdrawiam

radek

.

SFD

Wysłana - 26 lipca 2002 12:16    Edytuj Cytuj
HEJ K.I.N.G.

Mam ten sam problem co ty!!!!!!
Też zastanawiam się na ROACCUTANE.
Jak chcesz się dużo o nim dowiedzieć
to wpisz w przeglądarce onetu "ROACCUTANE"
pierwsze jakie Ci wylecą strony tam będzie jego profesjonalny opis.
i jest także ukazane leczenie jednej pacjentki z ostrym trądzikiem.
Jak to zobaczysz to uwiarzysz że ten lek działa cuda.
Ja zdecydowałem się że za niedługi czas zacznę nim kurację jak wszystko inne nie pomoże.

Human

K.I.N.G.

Wysłana - 26 lipca 2002 13:17    Edytuj Cytuj
Rano jak dzis wstalem to nie mogle otworzyc geby tak mnie bolala od tego ch....stwa. Mnie tetracykliny pomogly na 4 miechy. Byly okresy ze mialem twarz super. Juz sobie myslalem:
- koniec z tradzikem . HURA HURA.

A tu w morde ryp znowu na gebe !!! tetracyklina i witaminy sa dobre na pewien okres. W miare jak niscza Ci sie po niej syfy to odrazu zaczyna psychika odpoczywac bo nie myslisz tak o tym. A jak Ci sie odmieni na gebie i od nowa wyjdzie to odrazu delira i zalamanie. !!! Dlatego wiec chcialbym sprobowac ROACUTANE. Moze z tym raz na cale zycie skoncze. Tylko martwioe sie skutkow ubocznych. Ale moze bedzie dobrze.

czlowiekowi zdesperowanemu wszystko co dotyczy jego choroby jest obojetne !!!

K.I.N.G.

K.I.N.G.

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.