I believe that the B5 works well, not due to a defici- ency, but due to the ability to enchance your bodies ability to metabolize fat, detoxify, and thin sebum.
B5v musi dzialac bo metabolizuje tluszcze eliminuje toxiny i zmniejsza wydzielanie sebum-tluszczu ja biore teraz b5 z innymi multiwitaminami i mineralami tylko 100mg i duzo marchwi i ziolek mam moze 1-2 nowe pryszcze male biale na tydzien i to wszystko (zwykle po pizzy i chipsach) pracuje teraz nad bliznami Zwracam honor dla Neutrogeny multivit niezla na blizny jako podklad pod makijaz i na dzien ale nie pozwalam zeby skora za bardzo sie przetluscila ,po 4-5 godzinach zmywam i nakladam znowu sprawdzalam po pare dni roznae srodki pod mokijaz i to jest calkiem ok ale cleanser i tonik tej firmy to nic specjalnego naprawde super jest :100% olejek z drzewa herbacianego A pozatym to te forum jez wszystko omowilo i jest duzo dobrych srodkow opisanych wiec nie pytaj -ktos tam -tylko zacznij czytac od poczatku i probuj .
1024299266000
porter80
Wysłana - 17 czerwca 2002 17:59
angy?powiedz z czym ty rozcieczasz ten olejek z drzewa cherbacianego?kupilem ale tam pisze ze sie uzywa do kapieli!nie wiem czy go nakladac bezposrednio?tam pisze ze nie wolno
porter
porter
1024329570000
SFD
Wysłana - 18 czerwca 2002 12:02
Uwazaj zeby to nie byl zapachowy olejek ,tylko taki co goi blizny Ja rozcienczam w malej buteleczce z woda etleniona i Witch hazel czyli
ale mozesz tez z herbatka antybakteryjna z lavendy,mniszka lekarskiego,rumianek!!jest dobry wszystko co antybakteryjne -tonik a na same pryszcze to spoko mozna bez rozcienczania
Jest jeszcze mocniejsza odmiama tea tree z New Zealand
1024394528000
SFD
Wysłana - 19 czerwca 2002 13:36
Hey Fitman czy moglbys mi powiedzic jak wchodzisz na najnowsze tematy na google mi ciagle search wyskakuje ja tylko moglam przez to ale za malo widoczne Thanks
1024486596000
SFD
Wysłana - 19 czerwca 2002 13:37
Hey Fitman czy moglbys mi powiedzic jak wchodzisz na najnowsze tematy na google mi ciagle search wyskakuje ja tylko moglam przez to http://www.b5review.com/google/group.htm ale za malo widoczne Thanks
1024486646000
porter80
Wysłana - 20 czerwca 2002 14:00
ludzie!!!!napiszcie czy to b5 dziala!i ile trzeba tego kupic zeby sie wyleczyc!ba ja mam kasy nie za duzo i nie wiem co robic?czy kupowac na wysylke?czy to tylko podziala jak bede bral , a pozniej znowu mi wyskocza! .........sie zyje........
porter
porter
1024574443000
SFD
Wysłana - 20 czerwca 2002 14:19
powiee mi ktos nazwe jakiejs masci lub zelu lub czegos innego dobrego na blizny ..................
Zawsze górą...
1024575542000
kulmar
Wysłana - 20 czerwca 2002 16:46
Wczoraj pytałem panią dermatolog co sądzi o leczeniu witaminą B5. Nic nie wiedziała... Znacie jakieś polskie opracowania na ten temat?
kulmar
Pozdrawiam
1024584398000
FitMan
Wysłana - 21 czerwca 2002 16:34
Witam ! dzisiaj jest moj 14sty dzien na b5, jestem bardzo zadowolony. na drugi dzien po rozpoczeciu kuracji juz bylo widac efekty i to oszalamiajace, pozniej jakby lekki nawrot, stracilem przekonanie co do tej witaminki , ale teraz jest juz spoko, czasem okazjonalnie cos tam wyskoczy. skora zrobila sie poprostu fajniejsza, jaoks tak sie mniej przesysza, jest bardziej elastyczna, zdrowiej wyglada. przyznam, ze jeszcze mam klopoty z drobnymi bialymi, ale te widac tylko po naciagnieciu skory. poki co kontynuluje moje 8 gram b5, moze w 100% bede czysty :) dodam, ze teraz nie stosuje zadnych preparatow do cery tradzikowej, myje sie mydlem w plynie dla cery normalnej, ph naturalne. tylko na te "okazjonalne" cos miejscowo zastosuje : rewelacyjnie dziala olejek eteryczny z drzewa herbacianego, ale tylko miejscowo!
do b5 dokupilem sobie H-Pantoten, ma super skladzik i mysle, ze dodaje kopa b5. H-pantoten zawiera niacyne, biotyne i molibden , ktore tez biora udzial w tworzeniu koenzymu a. Tutaj wlasnie chodzi o koenzym a - to on dziala na tradzik.
No to teraz jestem skazany na b5 na dobre pare lat, hehe, ale dawke za dwa miesiace zmniejszam do 1 grama.
PS: Jakie za***iste sny mam po b5 to sie w pale nie miesci!! rewlacyjne, niesamowite, kolorowe -nigdy takich nie mialem. z rana normalnie wszystko pamietam, b5 to chyba bedzie moj nalog.( b5 bierze udzial w produkcji acetylocholiny - neuro przekaznika)
nara
1024670048000
SFD
Wysłana - 22 czerwca 2002 12:55
Dobrze gadasz !!!!!!!! Great research a tymi innymi witaminami Zgadzam sie kompletnie