Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468905 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

SFD

Wysłana - 11 czerwca 2002 22:35    Edytuj  Cytuj
ostatnio dermatolog przepisal mi Dalacin T jest to antybiotyk do urzytku zewnetrznego za***iste efekty zadnych nowych syfow smaruje sie tym rano i wieczorem na noc i niema nowych syfow

Zawsze górą...

FitMan

Wysłana - 12 czerwca 2002 08:43    Edytuj Cytuj
JUZ DZIALAAAAAAAAAAAAAAAAAA
wlasnie przygladam sie mojej twarzy - zadnych nowych pryszczy, i skora jakas taka matowa sie zrobila, trudno cos z niej wydusic tak jakby sie pozamykaly pory. Zbaczymy co bedzie dalej sie dzialo. Czy stare pryszcze same zniknal, tzn poprostu sie rozpuszcza( tak pisali w naukowym opracowaniu) czy trzeba bedzie pojc ostatni raz do kosmetyczki. heh moja kosmetyczka sie niezle zdziwi i.....toche zmartwi, bo juz nie bede dawal jej zarabiac!!!!!

Aktualnie biore 5gr B5 i chyba wiecej nie potrzeba mi.

no to nara
PS. jak bedziecie sprowadzac B5 z zagranicy to pamietajcie, ze marka B5 ma duze znaczenie, ja mam firmy NOW FOODS, ponoc daje rade, ale SOLGAR, SWISS - to sa najlepsze. Jak skoncza mi sie te pigulki to sciagam sobie wlasnie SOLGAR.

SFD

Wysłana - 12 czerwca 2002 10:32    Edytuj Cytuj
Ludzie dam wam jedną mądrą radę. Najlepiej olejcie te przyszce i cieszcie śiężyciem jakie jest. Szkoda czasu na łażenie po lekarzech. Droga może być szybka ale czasami można się nieźle nagimnastykować. A jeśli chodzi o gimnastyke to lepiej ćwiczyć własne ciało i je rozbudowywać a niszczenie wątroby antybiotykami wolę zastąpić alkoholem :)

Luis

Wysłana - 12 czerwca 2002 12:50    Edytuj Cytuj
A jak wyglada u was sprawa golenia ???
Uzywacie plynow po goleniu czy balsamu ?
I czym sie golicie maszynka do golenia czy elektryczna??
Ja uzywam masci Aknemycin jak mi cos wykoczy ropnego a jak czerwona krosta to benzacne 10 % i nie narzekam na efekty bo sa dobre
Dodam ze nie mam za wiele porblemu z tradzikiem.
Aha uzywam jeszcze balsamu Propol-T bo mam strasznie sucha skore.

"Itd. itd. itd."

"jedno piwo to nie piwo, dwa piwa to pół piwa, cztery piwa to już piwo, ale kto pije jedno piwo"

koksu86

Wysłana - 12 czerwca 2002 14:44    Edytuj Cytuj
wlasnie ze trzeba dbac o twarz i ogolnie zeby nie meic pryszczy i neiwygladac jak jakis upiur.a ja stosuje tylko mascie itp. zadnych diet nie bo cwicze i nie moge wylaczac np. z iety weglowodanow.

Michal

Michal

Andriej

Wysłana - 12 czerwca 2002 19:03    Edytuj Cytuj
FitMan a jeszcze takie pytanie - ile dni trwala twoja kuracja B5???????

radek

.

SFD

Wysłana - 12 czerwca 2002 23:18    Edytuj Cytuj
FitMan tak napewno pryszcze ci sie rozpuszcza jak masz kurde blizny to ci nic nie pomoze oprocz pellingu ... w jakims dobrym zakladzie laserkiem kosmetyczka zrobi co trzeba i niepisz ze ci sie pryszcze rozpuszcza bo to troche smieszne ......

Zawsze górą...

SFD

Wysłana - 13 czerwca 2002 16:34    Edytuj Cytuj
ludziska powiedzcie co mam sobie na te pryszcze kupic..w sumie to nie mam jakis strasznych z nimi problemow..ale jak mi wyskocza t onormalnie katastrofa...szukam tych drozdzy ale nigdzie ich znaleźc nie moge..moze jakis lek macie sprawdzony??? napiszcie...plis!!!!!!

Malinka

Andriej

Wysłana - 16 czerwca 2002 16:44    Edytuj Cytuj
Angy, FitMan
I jak kuracja B5 juz wszystko oki?, nie robio sie nowe????

Przymiezam sie wlasnie do sprowadzenia z zagranicy kwasyu pantetonowego - B5 ale so dosc wysokie rozbieznosci cenowe

Solaray , solgar chyba najdrozszy, a ja chyba jak narazie wezme z usa te co Fitman -razem 23 dolce +21 przesylka

pozdrawiam

radek

.

koksu86

Wysłana - 16 czerwca 2002 16:57    Edytuj Cytuj
ja wezme vita cure czy jakos tak b5.tez 20 pare $ + przesylka

Michal

Michal

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.