Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 468826 razy
słowa kluczowe: pryszcze  wszędzie 
Autor

Pryszcze wszędzie mam!!!!!!

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 08:10    Edytuj  Cytuj
W 100% skuteczna jest tylko ****acja srodkiem Roacuttane. Trwa 4-5 miesiecy lykasz 2 tabletki dziennie. Po 5 miechach nie masz syfow i zaden ci sie nie pojawi do konca zycia juz. Jest jedno male ale, podczas trwania kuracji: nie mozna pic duzo alk. < do 2 piw dzinnie, wody w ogole >, trza se codzinnie przez 5 miechow wargi kremowac bo sa suche w***** i nie da sie wytrzymac. No i ostatnie koszt: miesiecznie 600zl co daje razem 3000zl. Jednak warto bo sam mialem juz pryszcza wszedzie<nawet na*****u, stopie pod pacha gdzie se nie wymyslisz> a teraz moge sie cieszyc zyciem. Zeby sie zapisac na taka kuracje trza sie udac do prywatnego dermatloga. Warto.

Nie lam sie bo wszystko moze byc ukryte wlasnie w tej jednej szansie...

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 09:11    Edytuj Cytuj
Właśnie, do dermatologa chodzę ze trzy lata. Przewaliłem przez siebie całą aptekę, najpierw smarowałem sie jakimis maściami, specyfikami i innym tego rodzaju szajsem, nic z tego nie było. Potem przyszedł czas na antybiotyki. K****, 6 miechów brałem jakies gówno i nic, tylko wątrąbę rozwaliłem, juz wolałym na mecie tracic zdrowie bo z tego cos bym miał, a ztego gówno ani troszke. No i pani doktor powiedziała: jest już tylko jeden lek który moze Ci pomóc, mianowicie Roacuttan (czy jakos tak) tylko ****acja przy Twojej masie będzie kosztowała około 3500zł. No i koniec, chyba bede mial to ***ane gówno do końca zycia.

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 09:20    Edytuj Cytuj
Czasami to najchętniej bym sie walnał na podłoge i zdechł

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 11:40    Edytuj Cytuj
Nie jestes sam

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 11:43    Edytuj Cytuj
Ale możesz spróbować Unidox - działa przez jakiś czas ale podobno roz***uje wątrobe i pożyteczne grzybki w organiźmie

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 12:21    Edytuj Cytuj
Te antybiotyki juz mi watrobę rozwaliły, i wszystkie dobre bakteryjki.

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 12:38    Edytuj Cytuj
A długo brałeś unidox i w jakiej ilości?

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 14:33    Edytuj Cytuj
Nie pamietam jak to sie nazywało, antybiotyki brałem przez ponad 5 miesięcy i po 4szt. dziennie. Nie bierz tego, od razu zbiraj na Roacuttan czy jakos tak. Pozdrawima

Kasta18

Wysłana - 14 maja 2002 16:12    Edytuj Cytuj
ja teraz dostałem izotrex papke i dawercin czasem schodza czasem znowu wywalaja a dermatolog powiedziałe "koniec z słownia" mowi ze sam sobie to robie podczas wysiłku wytwarzam łuj ktory sie gromadzi pod porami i tak powstaje syf sam sobie szkodze mowiła ze z twarzą to moze dam sobie rade ale plecy to kwestja siłowni :((

!!Kasta!! Rośnij zdrowo kolo

-moze pkt ??

Siła tkwi w psychice...i-mafii.suple.hardcor.pl

Andriej

Wysłana - 14 maja 2002 17:14    Edytuj Cytuj
ale d/o/j/e/b/a/l/a

radek

.

Odpowiedzi jest na 240 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.