SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Proteinowa pianka truskawkowa

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1418

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
http://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia/Proteinowa_pianka_truskawkowa-a2151.html
korzystajcie z ostatnich chwil na truskawki.
ps. z morelami też zaj**iste :)







Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
blue_hope Doradca
Ekspert
Szacuny 3208 Napisanych postów 15808 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 146708
wygląda OBŁĘDNIE !!!! <3
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
i tak też smakuje :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 22 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1023
Zrobiłem podwójną porcję i mega sztos - tylko spód wyszedł trochę gorzkawy bo posypałem za dużo kakao. A i polecam trochę więcej żelatyny jak robicie większą ilość - ja robiłem z dwukrotności składników, ale żelatyny potrzebowałem 3 razy tyle.
Świetne makro, wielkie dzięki za przepis, szkoda że o truskawki coraz ciężej.


Zmieniony przez - Storfugl w dniu 2018-08-27 20:41:38
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
Storfugl
Zrobiłem podwójną porcję i mega sztos - tylko spód wyszedł trochę gorzkawy bo posypałem za dużo kakao. A i polecam trochę więcej żelatyny jak robicie większą ilość - ja robiłem z dwukrotności składników, ale żelatyny potrzebowałem 3 razy tyle.
Świetne makro, wielkie dzięki za przepis, szkoda że o truskawki coraz ciężej.



Zmieniony przez - Storfugl w dniu 2018-08-27 20:41:38


właśnie poleciał kolejny przepiś do redakcji z serii sernik na zimno, tym razem w wersji brzoskwinie/morele/nektaryny, wypatruj, niebawem będzie. wszystko zależy od wodnistości owoców, faktycznie czasem trzeba więcej żelatyny :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 22 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1023
makrosięzgadza
właśnie poleciał kolejny przepiś do redakcji z serii sernik na zimno, tym razem w wersji brzoskwinie/morele/nektaryny, wypatruj, niebawem będzie. wszystko zależy od wodnistości owoców, faktycznie czasem trzeba więcej żelatyny :)


Czekam z niecierpliwością, bo jak na razie przepisy rządzą, nie straszą poziomem trudności, no i - co najważniejsze - makro całkiem fajne.
Miło że większość z nich nie zawiera pszenicy.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
Storfugl
makrosięzgadza
właśnie poleciał kolejny przepiś do redakcji z serii sernik na zimno, tym razem w wersji brzoskwinie/morele/nektaryny, wypatruj, niebawem będzie. wszystko zależy od wodnistości owoców, faktycznie czasem trzeba więcej żelatyny :)


Czekam z niecierpliwością, bo jak na razie przepisy rządzą, nie straszą poziomem trudności, no i - co najważniejsze - makro całkiem fajne.
Miło że większość z nich nie zawiera pszenicy.


generalnie ma być prosto by nawet początkujący w kuchni sobie poradził. Pszenicy też używam, ale oszczednie ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Najlepszy blog czerwca 2018-głosowanie