Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Prosze o pomoc w doborze sumpli !!!

Saiti

Wysłana - 01 lutego 2010 23:34    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Założyłem się z kolegą kto do końca roku szkolnego będzie miał więcej w łapie i więcej wyciśnie na klatkę. I tu proszę o pomoc mam nie duży staż na siłowni (okolo 3 miesiecy) a zostalo juz tylko 5 miesiecy do konca roku szkolnego potrzebuje jak najszyciej przybrac w sile ale także i w masie zeby jakos wyglondac na wakacja niestety jestem ektomorfikiem ;/ ( Bylem u dietetyka i mam dokladnie rozpisana diete na mase jednak nie jestem w stanie się do niej stosować)Jem co popadnie najczęściej na śniadanie płatki owsiane z twarożkiem później w szkole 2-3 bułki z serem i szynką oraz jogurt pitnym po powrocie do domu jem obiad (ugotowany przez mame zazwyczaj ryz z kurczakiem ryba jakas surówka )pół godziny później popijam 100g mass xxl i za jakis czas jem kolejny obiad 100g ryzu z sosem myśliwskim i jakieś mięsko jak mam czas :D znowu popijam gainerem i na kolacje bialy twarog.

Pytanie jest następujące jakie mogę wcielić suple do mojej "diety" aby w ciągu tych 5 miesięcy poszła i masa i siła myślałem o jakiejś kretynie pumpu szczególnie w ostatnim miesiącu zakładu

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 lutego 2010 23:35 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Aras84

Wysłana - 01 lutego 2010 23:35    Edytuj Cytuj
nie sumpli tylko supli
wypełnij ankiete działu
Specjalista -

koksmox

Wysłana - 02 lutego 2010 00:17    Edytuj Cytuj
najpierw ankieta , jak masz odpowiedni wiek czyli minimum 16 lat to zakup na pierwszy cykl mono , potem przerwa i potem wskocz na cp (cell pump)... chodz cwiczenie bo sie zalozyles z kumplem nie jest moim zdaniem rozsadne.... odzywki powinno sie brac jak juz miesnie nie rosna (stangacja) ale kto w dzisiejszych czasach tak robi ??? ja sie przyznam ze nie ^^
Znawca -

Winiarz

Wysłana - 02 lutego 2010 13:26    Edytuj Cytuj
duzo osob chodzi do szkoly i jakos trzyma diety. jesli nie bedziesz trzymal diety to Ci nic nie da zaden suplement.
Jak juz bedziesz trzymal diety to do tego dorzucaj gainera a za 3 miesiace zwykle mono np universala i pojedz cykl

DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIEZCĄ
SIŁA I HONOR
WHITE POWER
krwawy mściciel z hollywodzkich filmów

Gulczasss

Wysłana - 02 lutego 2010 18:05    Edytuj Cytuj
Jak bedzie trzymal diete to mu gainer niepotrzebny

Life is short - train hard!

Saiti

Wysłana - 02 lutego 2010 22:49    Edytuj Cytuj
Nie jestem w stanie trzymać diety ale jem na tyle dużo iż mam przyrosty (ostatni tydzień okolo 2kg ale to raczej w tluszcz to poszło )dziennie wchłaniam okolo 300-400 ww i 70g białka (białka trochę mało)

Co do ankiety nie wiem o co konkretnie chodzi
Mam 17 lat ważę 59 kg przy wzroście 176cm wcześniej brałem tylko mono Trec ale było to strasznie nie regularne

Mam do wydania jakieś 150-200zl i chce zakupić kretyne i jakieś aminokwasy BCAA

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prosze o pomoc w doborze sumpli !!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.