Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Proszę o ułożenie diety

cobrazg

Wysłana - 13 września 2009 23:00    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam chciałbym prosić kogoś o ułożenie diety do treningu na masę z lekką redukcją tkanki tłuszczowej - z produktów jakie posiadam i mogę tylko dysponować:tylko proszę mi nie pisać że tak się nie da, bo się da - przykładem tego jest to ze jak zaczynałem ćwiczyć np miałem w bicepsie 43 cm i miałem tak dlatego bo ręka była cała zatłuszczona i czuć było przy ściskaniu skóry grubą warstwę tłuszczu , po pół rocznym treningu na siłowni i bez żadnych aerobów zeszło mi na 39 , na dodatek czuć duże mięśnie , a tkanka tłuszczowa jest minimalna :)więc da się robić masę mięśniowa oraz redukować tłuszcz :) Podaje produkty jakimi dysponuje:

Ryże
Makarony
Sosy pomidorowe
Twarogi chude
Jaja
Płatki
Mleko
Chleb wieloziarnisty
Żółte sery
Chuda szynka w plasterkach
Od czasu do czasu filety z kurczaka
Ziemniaki
Jabłka
Surówki
Parówki z kurczaka

Jak będą potrzebne jakie,ś tanie pierdoły do tych pokarmów to odkupie.

Odżwyki :

Gainer Bolic 6000
Bcca
L-Carnityna - ACTIVLAB
Magnez plus wit b6
Witaminy A-Z - HI TEC

Proszę was o ułożenie mi tego wszystkiego na podstawie tego co posiadam w jedną całość w raz ze spożyciem odżywek.

Moja waga 86 kg
Staż 7 Miesięcy
Sprzęt - cała siłownia

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 września 2009 23:04 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Rybas

Wysłana - 13 września 2009 23:04    Edytuj Cytuj
Poczytaj posty podwieszone interesujących Cię działów, ułóż dietę a my sprawdzimy

Pozdr.

Zmieniony przez - Rybas w dniu 2009-09-13 23:05:23

"The pain you feel today will be the strenght you feel tomorow"

Podsumowanie redukcji 2011:
[http://www.sfd.pl/MolderDist_%26_Rybas__Debiuty_2011_str._192-t560045-s219.html]

cobrazg

Wysłana - 14 września 2009 01:27    Edytuj Cytuj
Pobudka rano godz:5:00 I Śniadanie :

Płatki na mleku , 125 gram sera chudego twarogu , 6 kromek chleba wieloziarnistego z szynką z indyka i żółtym serem oraz pomidorem ,1 tabletka witaminy A-Z.

Godz:10:00
Odżywka Gainer(koktail z mlekiem) plus kefir 500 Mll.

Godz:14:00
Ryż ,lub kasza,lub makaron 250 gram z sosem pomidorowym , oraz żółtym serem do tego owoc , jabłko , winogrona oraz surówka.

Godz:16:00 Trening - godzina przed treningiem czyli o 15:00 - śrutuje L-karnityne dla większej mocy na treningu plus aminokwasy , oraz odzywkę GAINER BOLIC 6000

Godz:17:30 Odżywka GAINERA po treningowa.

Godz:18:00 125 Gram twarogu chudego , chleb wieloziarnisty z pomidorem szynką i żółtym serem oraz 2 jaja gotowane.

Na noc 125 gram sera chudego, w ciągu dnia piję dużo wody mineralnej.Alkoholu nie piję ,słodycze odżucilem całkowicie, nie słodzę herbaty , nie jem fastfudów. To jest tylko moja propozycja jak mógłbym wyglądać dzień diety , napisałem o pomoc , bo chciałbym to jakoś urozmaicić.

koles08

Wysłana - 14 września 2009 08:57    Edytuj Cytuj
kolego albo masa albo redukcja... a co do twojej diety to slaba
Ekspert -

cobrazg

Wysłana - 14 września 2009 11:34    Edytuj Cytuj
Jak by była dobra to bym nie pisał , dlatego po prosiłem o ułożenie diety ,a co do robienia masy i przy okazji redukcji tłuszczu to da się.Podałem przykład ubytku tkanki tłuszczowej podczas ćwiczeń siłowych , z czegoś to przecież wynika że obwody no bicepsa się zmniejszyły ,sam po sobie widzę i czuje.

Rybas

Wysłana - 14 września 2009 13:45    Edytuj Cytuj
To że się tak stało jak zaczynałeś ćwiczyć jest normalne u wielu początkujących. Człowiek rozpoczyna treningi, podkręca się metabolizm, zwiększa wysiłek dzięki temu leci tłuszcz a przy tym pierwsze bodzce na treningach rozwijaja mięśnie.

Potem coś takiego jest już znacznie utrudnione.
Koleś dobrze napisał.

Pozdr.

Zmieniony przez - Rybas w dniu 2009-09-14 13:47:48

"The pain you feel today will be the strenght you feel tomorow"

Podsumowanie redukcji 2011:
[http://www.sfd.pl/MolderDist_%26_Rybas__Debiuty_2011_str._192-t560045-s219.html]

cobrazg

Wysłana - 14 września 2009 14:49    Edytuj Cytuj
Oki rozumiem, to niech mi ktoś pomoże ułożyć dietę z moich produktów i w jakich proporcjach mam jej szamać ? jestem w stanie pozmieniać proporcje , tylko musi mi ktoś pomóc, posty podwieszone czytałem , ale w moim przypadku chodzi o ułożenie diety z tego co posiadam.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Proszę o ułożenie diety

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.