Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Proszę o poradę - glukozamina?

Norwid KKK

Wysłana - 31 sierpnia 2008 10:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!

Mam 16 lat, od dwóch miesięcy trenuję karate Kyokushin, (Wcześniej nie byłem zbyt aktywny fizycznie, karate to nagła zmiana w moim życiu) ostatnio nabawiłem się bólu w kolanie lewej nogi, boli przy większym obciążeniu go, przy rozciąganiu, a nawet podczas dłuższego marszu. Już w prawdzie przechodzi, lecz wolałbym uniknąć podobnych ekscesów i wzmocnić nieco swoje stawy. Lepiej zapobiegać niż leczyć. Dodam że byłem u lekarza, dostałem skierowanie do ortopedy, ale wygląda na to, że przejdzie mi nim wybije termin wizyty u lekarza specjalisty... Koleżanka poleciła mi glukozaminę... Jednak wolałbym dowiedzieć się czy jest ona odpowiednia dla osoby w moim wieku (Glukozamina, a nie koleżanka ;p) , w jakim stopniu wpływa negatywnie na organizm i wreszcie gdzie mógłbym się w nią zaopatrzyć - jaka firma, jaki produkt tej firmy? (Tylko proszę - nie polecajcie mi g#wna które może jedynie zaszkodzić...) Potem jeszcze skonsultuję się z lekarzem w tej sprawie, nie zamówię niczego w ciemno. ;)

Z góry dzięki wielkie
Pozdrawiam!

"Na chvj mi kaloryfer, skoro mam kocioł grzewczy? "

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 sierpnia 2008 11:04 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Siodema

Wysłana - 31 sierpnia 2008 11:04    Edytuj Cytuj
glukozamina - watpliwy suplement jesli by nie powiedziec ze o prkatycznie nikłym dzialaniu

z tego rodzaju supli ludzie chwala:

Animal Flex'a

i Cissus z Primaforce

Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple.
Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly

"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Proszę o poradę - glukozamina?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.