Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Proszę o pomoc,, problem z kolanem

Sobolek

Wysłana - 29 lipca 2008 08:18    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Zajmuję się trochę akrobatyką i wczoraj miałem nieprzyjemny wypadek, skaczac z takiego podwyższenia na piasek przy lądowaniu postawiłem nogę bokiem i nagle mi coś 3 razy strzelilo w kolanie tak jakby wygięło się na bok. Troche bolało, poruszałem i jakoś jeszcze doszedłem do domu. Odrazu posmarowałem Altacetem i w bandaż Dzisiaj gdy się obudziłem kolano było spuchnięte i nie dam rady jego zginać strasznie mnie boli.
Proszę Bardzo o pomoc co mogę zrobić oprócz narazie chodzenia do lekarza ? Czy to coś poważnego?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 lipca 2008 12:09 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Adamrybka

Wysłana - 29 lipca 2008 12:09    Edytuj Cytuj
to czy cos poważnego powinien zdiagnozować lekarz on sie na tym lepiej zna, może poprostu kość ci przeskoczyła na chwile i wruciła spowrotem do stawu

Sobolek

Wysłana - 29 lipca 2008 12:23    Edytuj Cytuj
a jezeli by wyskoczyła i spowrotem wrócila , to obrzęk i to ze nie moge ruszac to by występowało?? bo nie moge jej zgiac , ale moze tak jak mowisz kosc wyskoczyła bo jak upadłem to myslalem ze mam polamaną noge bo cos 3 razy strzelilo ,. ale odrazu zobaczylem ze moge ruszac.

Adamrybka

Wysłana - 29 lipca 2008 14:56    Edytuj Cytuj
mysle ze to jest to i od tego są teraz te komplikacje, jestem przekonany ze to przejdzie bez problemu tylko problem moze wystąpic późnij chodzi mi o to ze ta sytuacja bedzie sie mogła powtarzac ,...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Proszę o pomoc,, problem z kolanem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.