Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Prosiłbym o odpowiedź i pomoc

Kriegen

Wysłana - 20 marca 2010 11:41    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Nie jestem pewny czy napisałem w dobrym dziale jeśli w złym to sorka za to, ale nie byłem pewny gdzie napisać. Lecz przejdę do rzeczy.
No więc, zaczynając od początku to niegdyś ważyłem około 105 kg, obecnie moja waga wynosi 86 kg. Nie jestem pewny w jaki sposób schudłem przez wakacje ponieważ niczego nie ćwiczyłem, jedynie codziennie chodziłem od 10 do bodajże 21 ale nie wiem czy właśnie przez to schudłem, może dlatego że codziennie paliłem paczkę dziennie? No nic, ale właśnie tutaj taki mały problemik nastąpił ponieważ zostały mi tak zwane cycuszki, no a z nimi trochę wstyd jest a zbliżają się wakacje i chciałbym to zmienić i tutaj nasuwa się moje pytanie.
By lepiej ukształtować moją klatkę musiałbym wykonywać zapewne sporo treningów na klatkę, niestety nie mam dostępu do siłowni. Zostają mi więc jedynie pompki, a czy dzięki nim będę w stanie chociaż trochę poprawić wygląd mojej klatki? A jeśli tak to ile serii i w jaki sposób musiałbym je wykonywać?
Od razu mówię że jestem amatorem. Mój wiek to 17 lat, waga 86kg, wzrost 182cm.
Z góry dziękuje za pomoc.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 marca 2010 12:10 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

N3sta

Wysłana - 20 marca 2010 12:10    Edytuj Cytuj
100pompek.pl
Najlepszy sposob. Rob pompki szybko to sie wyzezbisz.

[http://www.sfd.pl/Nesta__Dziennik_treningowy-t666384.html]

Zapraszam do mojego dzienniczka

"Wygrywa tylko ten, co ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć..." - Napoleon Hill

szepke

Wysłana - 20 marca 2010 12:49    Edytuj Cytuj
Plan podany wyżej jest z dupy wzięty..
Nie masz ćwiczyć codziennie, bo się zajedziesz. I przede wszystkim musisz ćwiczyć regularnie całe ciało. W twoim wypadku dobre też by były dodatkowo ćwiczenia aerobowe

NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ!

Kriegen

Wysłana - 21 marca 2010 22:31    Edytuj Cytuj
Okey, dzięki za pomoc. : P Jak już poprawie sobie trochę klatkę, zacznę A6W. jeszcze raz dzięki za odpowiedź.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prosiłbym o odpowiedź i pomoc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.