Temat: Treść:
Autor

Propozycja współzawodnictwa VT Polska - Shidokan Polska

Brat Pit

Wysłana - 06 listopada 2003 19:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

informacja www.valetudo.pl

Vale Tudo Polska pragnie zaprosić Shidokan Team Polska do wpółzawodnictwa w ramach Walk Teamów MMA. Proponujemy rozegranie walk w Warszawie w styczniu a następnie w marcu w Katowicach. Liczymy na start zawodników którzy walczyli w Moskwie. Z góry dziekujemy za podjęcie wyzwania oraz chęć współpracy!

pzdr!

Brat Pit

Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.

Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 listopada 2003 20:09 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Brat Pit

Wysłana - 06 listopada 2003 20:09    Edytuj Cytuj
chodzi oczywiscie o Shido Team Polska

pozdrowienia

Brat Pit

KAIN

Wysłana - 06 listopada 2003 20:14    Edytuj Cytuj
bardzo fajny pomysł.Ale nie wiem jak z wykonaniem bo chyba większość walk ekipy Shido jest w formule Rings - bez uderzeń na głowe w parterze.Ale pewnie wypracowalibyście jakiś kompromis reguł .

Ps.Osobiście nie lubie tego ograniczenia PP w przepisach właśnie Rings

HIT & HIIT Jedi
http://www.mma.sfd.pl/

Specjalista -

FrancescO.

Wysłana - 06 listopada 2003 20:24    Edytuj Cytuj
ja powiem tak: W PYTKE !!! nareszcie coś sie dzieje na tym polu. ciesze sie tym bardziej że to klub w którym trenuje wychodzi z taką inicjatywą. za/je/bis/cie

you know what im say'n

SFD

Wysłana - 06 listopada 2003 20:53    Edytuj Cytuj
Heh zapowiada sie niezle o ile tylko przyjma wezwanie o co bedzie trudno , bo chyba maja za duzo do stracenia ale kto wie.

badpafcio

Wysłana - 06 listopada 2003 23:03    Edytuj Cytuj
no ale to chyba było nieuniknione. w Polsce jest coraz więcej ekip zajmujactych sie VT. No i chyba z czasem trzeba stwierdzic hdzie są najlepsi zawodnicy i który team jest najlepszy.
pozdro

BJJ z WWA

BJJ z WWA

FrancescO.

Wysłana - 06 listopada 2003 23:47    Edytuj Cytuj
dyskusja na ten temat toczy sie na innym forum, generalnie to ludzie mowią ze takie "wyzwanie" jest niepoważne.... ja sie z tym nie zgadzam

you know what im say'n

SFD

Wysłana - 07 listopada 2003 14:57    Edytuj Cytuj
Francesco: Mozesz mi dac link na priv?

"Nie narzekam chociaz jestem nizszy niz Cleant Eastwood, chociaz nigdy nie dolacze do grona kulturystow, chociaz nie znam setek przyslow. Nie narzekam, bo fruzie wola optymistow!" [Lona]

SFD

Wysłana - 14 listopada 2003 23:09    Edytuj Cytuj
Tocy sie, toczy. Nie chodzi o sama koncepcje, ale o wykonanie, no ale wyjdzie w praniu. Ja jestem jak najbardziej za. Zdrowa rywalizacja prowadzi do rozwoju.

X X X

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Propozycja współzawodnictwa VT Polska - Shidokan Polska

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.