Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Propionat + winstrol + omka?

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 12:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,
Przymierzam sie do swojej trzeciej kuracji. Zaczynam 1 sierpnia.
20 propionatu (flormedico) + 10 winstrolu (EuroChem). Czas trwania kuracji ok 1 miesiac. Myslalem nad czymś w tym stylu:
Pierwsze 15 dni 15 propionatu (1 dziennie) kolejne 10 dni 5 propionatu (co 2 dzien) / Winstrol po 8 dniach brania propionatu, 20 dni 10 winstrolu co 2 dzien. Mam jeszcze 6 ampułem omki (jelfa) zostalo mi z poprzedniej kuracji. Obilo mi sie o uszy, ze dobrze zaladowac omke pod koniec kuracji z propionatu zeby byly mniejsze spadki, czy to prawda? Jesli tak to kiedy zaczac ta omke? Jakby ktos napisal mi czy clomid na odblokowanie starzczy to bylbym wdzieczny.
Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2009 12:36 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Haddi88

Wysłana - 11 lipca 2009 12:36    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/ANKIETA_%2D_Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
wypełnij ankiete. i rozpisz normalnie cykl

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Specjalista -

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 12:52    Edytuj Cytuj
prop (flor medico) / 1-15 dzień: 1ed , 15-25 dzień: 2ed
winstrol (eurochem) / 8-28 dzień: 2ed
omka / o to pytam

Co na doblokowanie?

iizziikk

Wysłana - 11 lipca 2009 12:58    Edytuj Cytuj
bez ankiety nie uzyskasz odpowiedzi

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 13:02    Edytuj Cytuj
Przeciez jest wypelniona jak sie klika w moj obrazek...
Staż treningowy (lata)
--------------------------------------------------------------------------------
2
--------------------------------------------------------------------------------

Wzrost (cm)
178

Waga (kg)
85

Obwód Bicepsa (cm)
39

Obwód Klatki (cm)
112

Obwód Pasa (cm)
95

Co do wyciskania to zwyczajnie nie wiem.

Aras84

Wysłana - 11 lipca 2009 13:04    Edytuj Cytuj
to nie jest ankieta tylko profil, ankietę masz w postach podwiesoznnych
Ekspert -

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 13:04    Edytuj Cytuj
Mialem dwie kuracje:
1. prolongatum
2. omka + metka

Cel tej kuracji: Chcialbym zdobyc twarde miesnie, bardziej wyrazne.

iizziikk

Wysłana - 11 lipca 2009 13:05    Edytuj Cytuj
dostalem juz ostatnie ostrzezenie od moda ze daje odp bez calej ankiety, takie przepisy na forum ze bez ankiety nihoooja sory

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 13:08    Edytuj Cytuj
Od ostatniej kuracji minie 4 miesiace.

Mam raczej tedecie do utrzymywania wagi ani nie tyje ani nie chudne, a jak juz to bardzo powli.

Po kuracji z omka troche wlosow przybylo na rekach, co do lysienia to mam bujna czupryne.

Stan zdrowia: Jak narazie idealalny

fazi-1987

Wysłana - 11 lipca 2009 13:16    Edytuj Cytuj
No to jeszcze raz:
1. 21 lat
2. 85-86 kg
3. 178
4.
Obwód Bicepsa (cm)
39

Obwód Klatki (cm)
112

Obwód Pasa (cm)
95
Obwód uda (cm)
57
5. 2lata
6. Nigdy nie obliczalem ile to dokladnie bialka ile wegli i ile tluszczu ale jem dobrze i widze tego efekty
7. 2 cykle 1/prolongatum 2/meta + oma
8. 3 razy w tygodniu (do tej pory trening na mase) profesjonalna silownia
9. Lepsza jakość mieśni, wieksza twardość
10. 4 miesiace
11. nie wiem
12. utrzymuje wage raczej wolno chudne i wolno tyje
13. Idealny
14. Po omce troche wolsow na lapach przybylo co do lysienia nie mam problemu
15: nie wiem
16: Na chwile obecna tez nie wiem

Pytanie takie jak juz wyzej pisalem

Don Pawson

Wysłana - 11 lipca 2009 13:46    Edytuj Cytuj
sądząc po Twoim wymiarach, wzroście, wadze i stażu w SAA wcale nie jesz dobrze chłopaku

edit: a jak przeczytałem w profilu opis diety to już jestem pewien, że nie masz zielonego pojęcia o żywieniu w kulturystyce.

Zmieniony przez - Don Pawson w dniu 2009-07-11 13:47:14

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Propionat + winstrol + omka?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.