Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 864 razy
słowa kluczowe: problemy  tarczyca 
Autor

Problemy z tarczyca?

kokosan666

Wysłana - 19 sierpnia 2007 18:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cos ze mna jest nie tak, tylko dokladnie nie wiem co, jestem chudy, strasznie sie poce, jestem strasznie rozstrzesiony, rece mi sie trzesa jak mam nawet cos wziac w sklepie, twarz mam okragla(pulchna) na podbrudku tłuszcz, wszystko mnie wokół denerwuje, czasami to aż robi mi sie goraco nie wiem od czego nawet, bez powodu. Czytałem na necie, że tego przyczyną może być tarczyca, ale nie jestem pewien, co o tym sądzicie?

Zmieniony przez - kokosan666 w dniu 2007-08-19 18:56:32

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:01 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:01    Edytuj Cytuj
Niektóre objawy mogą wskazywać na nadczynność tarczycy. Ale to za szybko żeby cokolwiek stwierdzać. Wybierz się do lekarza pierwszego kontaktu i przedstaw sprawę. Jeśli stwierdzi, że rzeczywiście coś się dzieje powinien skierować na odpowiednie badania oraz specjalisty.

doping & zdrowie
Ekspert -

kokosan666

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:06    Edytuj Cytuj
Niektóre? A możesz powiedzieć konkretnie, które? I jakie są ewentualne skutki nie leczenia tarczycy? Byłbym wdzięczny :)

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:07    Edytuj Cytuj
Wpisz w google hasło i poczytaj - jest sporo informacji n/t.

doping & zdrowie
Ekspert -

kokosan666

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:10    Edytuj Cytuj
Chorzy mają liczne dolegliwości, które z reguły narastają stopniowo. Najczęściej skarżą się na stałe osłabienie, chudnięcie mimo dobrego apetytu, bicie serca, potliwość, drżenie rąk oraz uczucie gorąca. Chory promieniuje ciepłem, co wyczuwa się nawet bez dotykania. Wystarczy potrzymać rękę na wysokości 1-2 centymetrów ponad skórą. U wielu chorych pojawiają się obrzęki stóp i podudzi. Do tego mogą dochodzić zaburzenia snu, uporczywe biegunki, płaczliwość, drażliwość, a nawet wybuchowość.
ehh, no to bedzie trzebalo sie wybrac do lekarza.:)
Ktos wie na czym polega ewentualne leczenie/operacja?

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:12    Edytuj Cytuj
Jeszcze nic nie masz zdiagnozowane a już się tym martwisz. Idź najpierw do lekarza celem konsultacji & ewentualnej prawidłowej diagnozy.

doping & zdrowie
Ekspert -

kokosan666

Wysłana - 19 sierpnia 2007 19:14    Edytuj Cytuj
Napisalem przeciez ''ewentualne''. ;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problemy z tarczyca?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.