Witam serdecznie, jak coponiektórzy wiedzą z moich poprzednich postów, 3 lata temu udało mi się spaść wagowo z 86 kilogramów na 63,5 (tak tak, strasznie niska waga - wiem o tym i bez Waszego pisania ; ) ale tu właśnie zaczyna się problem ... Nie mogę za chiny ludowe dojść ze sobą do ładu, i zrozumieć czy na brzuchu mam fałdę skóry czy tłuszczu (to samo tyczy ud, i pleców - choć tego drugiego nie w takim wypadku jak brzucha..)
Dla przykładu.. podczas napinania mięśni brzucha, brzucha praktycznie nie mam, mięsień jest nawet dobrze widoczny.. Ale po jego rozluźnieniu, nagle wszystko - dosłownie - zalewa skóra (bądź tłuszcz.. nie wiem przecież które to z tych dwóch, hehe)
To też pojawia się moje pytanie - do Was .. Jak można to sprawdzić?
Ewentualnie, może wrzucić parę swoich zdjęć z tymi miejscami?
Padła mi bateria więc nie mogłem zrobić sobie zdjęć z ,, pozycji siedzącej '' a to właśnie podczas siedzenia wychodzi mi na wierzch sporo fałdek (jak jestem lekko zgarbiony.. - lekko)
Poza tym, co prawda nie widać tego na zdjęciach ale czy to możliwe, że mam lipomastie? (sutki są lekko rozlazłe.. a normalne tylko podczas zimnych pryszniców, bądź kiedy na dworze temperatura nie jest za wysoka)
1254744523000
nioonia
Wysłana - 05 października 2009 14:56
mi sie wydaje, ze to skora. zwlaszcza, jesli bardzo szybko zrzuciles te kilogramy... popatrz w wyszukiwarce, bo bylo wiele tematow o tym jak sie tej skory pozbyc (nietstety ciezko i nie zawsze mozliwe np. bez interwencji chirurga)
Specjalista -
1254747360000
Illayvser
Wysłana - 05 października 2009 15:41
Czytałem wcześniej - dlatego założyłem taki temat, aby się ,, upewnić '' czy to zalegający tłuszcz czy skóra, a skoro skóra.. to nie bardzo mi do śmiechu, bo z tego co widzę najlepiej jest stosować kremy z kofeiną/ujędrniające.. ale i to może nie pomóc : / .. tak czy siak czekam na inne opinie (za które z góry dziękuję)
Jak i na odpowiedź na drugie pytanie (dwie ostatnie linijki w moim pierwszym poście)
1254750111000
Certik
Wysłana - 05 października 2009 17:14
co do twojego drugiego pytania to czy na cyckach czujesz zeby zalegal ci tluszcz? jezeli tak to przy takiej wadze to prawdopodobnie lipo
1254755694000
Illayvser
Wysłana - 05 października 2009 17:31
Certik, może to zabrzmi głupio - ale kiedy podnoszę ręcę ku górze to nie, nie czuję.. bo mogę dosłownie złapać się za kość za cyckiem = P ale kiedy mam je opuszczone, to już inna historia ...
Jutro z rana podrzucę kilka innych zdjęć ... A przy okazji - do jakiego lekarza należałoby się wybrać, jeśli chciałbym mieć pewność, że fałdy na moim ciele to skóra? jeśli taki w ogóle istnieje ... ; )
1254756686000
Certik
Wysłana - 05 października 2009 21:38
a jak napinasz klate i lapiesz za cycki to wtedy lapiesz za sama skore czy jednak troche tego tluszczyku jest?
1254771503000
Illayvser
Wysłana - 06 października 2009 10:41
Ciężko mi to ocenić, ale wydaje mi się bardziej, że w ,,dotyku'' to skóra: