Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Problem z sąsiadami

Josemose

Wysłana - 15 marca 2010 20:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam problem z sąsiadami ...
Chodzi oto że mam siłownię i kilku kumpli przychodzi 3-2 na siłkę.
Siedzimy tam czasem i pół dnia nie koniecznie ćwicząc. Dość kulturalnie jest , muzyka głośno nie gra krzyków nie ma.
Sąsiadom nie pasuje to że słychać odgłosy ciężarów i ze podobno dużo prądu ciągnie klatka.
Mają to zgłosić do spółdzielni ...

Co spółdzielnia może mi zrobić

www.streemo.pl/josemose
[http://********/josemose.com]
<------ ZAPRASZAM

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 marca 2010 20:59 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Siwy1964

Wysłana - 15 marca 2010 20:59    Edytuj Cytuj
Jeżeli nie masz jakiegoś pozwolenia od spółdzielni to prawdopodobnie mogą ci ją zlikwidować

donwaz1899

Wysłana - 15 marca 2010 21:04    Edytuj Cytuj
Hahaha no chyba śmieszny jesteś siwy . Josemose masz wykupione mieszkanie+ oczywscie piwnica ? Jeżeli tak to mogą gówno zrobić a jeżeli są tacy j***ci że za dużo prądu ciągnie niby to zloż się z kumplami na licznik i rób co mieszieczne pomiary i tyle i plać za to i niech się walą . Siwy twoim tokiem myślenia jeżeli będziesz systematycznie kogoś zapraszal do swojego mieszkania to mogą cie z niego wywalić ? Bo nie rozumiem ;-%

Josemose

Wysłana - 15 marca 2010 21:15    Edytuj Cytuj
Ile kosztuje taki licznik ?

www.streemo.pl/josemose
[http://********/josemose.com]
<------ ZAPRASZAM

Siwy1964

Wysłana - 15 marca 2010 21:27    Edytuj Cytuj
Oczywiście donwaz1899 masz racje jeżeli piwnica jest przypisana do mieszkania to mogą ci gówno zrobić. Chodziło mi o taki przypadek jeżeli piwnica stała wolna i po prostu ją sobie zajął a sąsiedzi społeczniacy mają do tego jakies problemy

SasiadxXx

Wysłana - 15 marca 2010 21:41    Edytuj Cytuj
Taki podlicznik energii elektrycznej to koszt około 30-40zł. Podłączyć samemu można, jeśli się trochu znasz na elektryce.
Ekspert -

iceman20

Wysłana - 15 marca 2010 21:59    Edytuj Cytuj
Jeśli siłka jest gdzieś na strychu albo w podobnym miejscu i nie masz zgody to masz lipę. Jeśli w piwnicy albo innym pomieszczeniu należącym do ciebie lub do kumpli to ci mogą na wała skoczyć.

Pół życia możesz wpier***ć ile popadnie, to jest jak bumerang w końcu masa ci spadnie...

donwaz1899

Wysłana - 15 marca 2010 22:07    Edytuj Cytuj
montuj licznik i tyle . A to że masz sąsiadów społeczniaków to ja mam ten sam problem jedna to nawet latala i się pytała jaką mam apteke w piwnicy bo coś mi na masie skacze dobrze to jest odlot dopiero

bronkz

Wysłana - 15 marca 2010 22:17    Edytuj Cytuj
hahahahahahhahaaha
pytała jaką mam apteke w piwnicy bo coś mi na masie skacze wymiękłem :D
do***ales konkretnie ;d

sog

Give me some SOG, Gimmie Gimmie some SOG :D
Znawca -

Gothiic

Wysłana - 15 marca 2010 22:19    Edytuj Cytuj
co sie dzieje z tymi ludzmi kolejny temat typu problem z bratem , problem z sasiadami :D

Tak ! Jestem Zbieraczem Sog'ów!
Zaglosuj na mnie,Prosze! =(

Lejzer17

Wysłana - 15 marca 2010 23:18    Edytuj Cytuj
Ja miałem to samo, jednej sąsiadce się też nie podobało że ćwiczymy we 2 po godzinie 20 (o 19 kończę szkołę) z początku były tylko jakieś zaczepki itd, w końcu przyszło pismo od burmistrza z nakazem o zlikwidowanie siłowni, z groźbą wydalenia ;p.
Ja oczywiście już mam taki uparty charakter,napisałem odwołanie.
Że nie palimy, nie pijemy, nie ćwiczymy po godzinie 22, szczerze mówiąc jak opłacasz to piwnice musisz wygonić rodziców do rady miasta i po prostu przedstawić daną sytuacje że nic tam złego nie robicie i spędzacie tam po prostu w sposób aktywny wolny czas

@edit: A tu na pewno nie chodzi o kasę za prąd, uwierz mi
tacy już są u nas ludzie, nie poddawaj się i rób swoje.
powodzenia

Zmieniony przez - Lejzer17 w dniu 2010-03-15 23:20:04

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z sąsiadami

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.