Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Problem z owłosieniem na łydkach

Bogdan_M

Wysłana - 14 kwietnia 2009 13:43    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Człowiek młody = człowiek głupi .

W wieku 15 lat pod wpływem mody ? otoczenia ? czy czegoś innego wydepilowałem dokładnie uda i łydki . Dziś mam lat 18 i na tyłach łydek nie do końca odrosły mi włosy .. a właściwie w niektórych miejscach są króciutkie a w niektórych są tylko takie małe czarne kropki . Nie wygląda to zbyt estetycznie ponieważ to miejsce jest dosyć 'odstające ' od owłosionej reszty . Moje pytanie brzmi , co można z tym zrobić ? jak sprowokować te miejsce do regeneracji i odrostu włosów ?

Dziękuje za odpowiedzi

Gdyby więcej było słonecznych dni... Nie umielibyśmy radzić sobie z tymi pochmurnymi.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 kwietnia 2009 18:30 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

. qba .

Wysłana - 17 kwietnia 2009 18:30    Edytuj Cytuj
w tamtych miejscach to chyba każdy ma tak wytarte zależy kto jeszcze jakie spodnie nosi czy szerokie czy mniej, nie wątpliwie jest to on nogawek w spodniach , weź chodź w krótkich

tommac20

Wysłana - 18 kwietnia 2009 21:32    Edytuj Cytuj
no ja w wakacje miałem w miare owłosione łydki i uda a niedawno połowa gołe i gładkie, i teraz cos zaczyna powolutku odrastac też ***owow ygląda, od wytacia przez spodnie. Trudno sie mówi

Co mnie nie zabije to mnie wzmocni

malutka_k

Wysłana - 19 kwietnia 2009 13:16    Edytuj Cytuj
nic z tym nie zrobisz.
Specjalista -

Stalky

Wysłana - 20 kwietnia 2009 09:34    Edytuj Cytuj
Kiedyś znajomemu jak byliśmy na %% maszynka zjechaliśmy brwi , ale to raczej moda nie była ; D.
Co wy za spodnie nosicie ze wam tak ocierają łydki, że aż włosy znikają??.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z owłosieniem na łydkach

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.