W wieku 15 lat pod wpływem mody ? otoczenia ? czy czegoś innego wydepilowałem dokładnie uda i łydki . Dziś mam lat 18 i na tyłach łydek nie do końca odrosły mi włosy .. a właściwie w niektórych miejscach są króciutkie a w niektórych są tylko takie małe czarne kropki . Nie wygląda to zbyt estetycznie ponieważ to miejsce jest dosyć 'odstające ' od owłosionej reszty . Moje pytanie brzmi , co można z tym zrobić ? jak sprowokować te miejsce do regeneracji i odrostu włosów ?
Dziękuje za odpowiedzi
Gdyby więcej było słonecznych dni... Nie umielibyśmy radzić sobie z tymi pochmurnymi.
w tamtych miejscach to chyba każdy ma tak wytarte zależy kto jeszcze jakie spodnie nosi czy szerokie czy mniej, nie wątpliwie jest to on nogawek w spodniach , weź chodź w krótkich
1239985858000
tommac20
Wysłana - 18 kwietnia 2009 21:32
no ja w wakacje miałem w miare owłosione łydki i uda a niedawno połowa gołe i gładkie, i teraz cos zaczyna powolutku odrastac też ***owow ygląda, od wytacia przez spodnie. Trudno sie mówi
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
1240083120000
malutka_k
Wysłana - 19 kwietnia 2009 13:16
nic z tym nie zrobisz.
Specjalista -
1240139803000
Stalky
Wysłana - 20 kwietnia 2009 09:34
Kiedyś znajomemu jak byliśmy na %% maszynka zjechaliśmy brwi , ale to raczej moda nie była ; D. Co wy za spodnie nosicie ze wam tak ocierają łydki, że aż włosy znikają??.