Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 16:12:04
.
1265727482000
dzakas001
Wysłana - 09 lutego 2010 16:42
Ja juz tydzien zyje w celibacie zblokowanie ma swoje plusy
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1265730122000
TestoBoy
Wysłana - 09 lutego 2010 19:49
a ja kilka dni temu skończyłem odblok i libido jak na cyklu,
akress 1,4,6-Androstatrien-3,17-dione inaczej zwane ATD jest to booster testa, który dobrze zbija esstrogen, dałem taki przykład że możesz urzyć akurat ATD, ale na rynku masz sopro dobrych bosterów np. T-bol, San Attitude, PCT Assist, GASPARI Novedex XT możesz coś z tego wrzucic jak skończysz hcg bić
"rokjet fuel" in my vains
1265741350000
akress
Wysłana - 09 lutego 2010 21:51
Nawiąże jeszcze do tego "możesz kupić Gonasi tam na opakowanie masz 3 ampy po 2000j. i wbijaj to co 3-4 dni .
Czyli wbić tego tylko 1 opakowanie (3amp) czy ciągnąć tak jak napisał Body Line przez 3 tygodnie ?
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 22:00:42
.
1265748708000
TestoBoy
Wysłana - 10 lutego 2010 10:49
Body Ci radził 1000j ed przez 3 tygodnie, ostatnio więcej sie mówi że nie ma sensu walić codziennie po 500 czy 1000j, dlatego ja na Twoim miejscu jendorazowo wbijałbym 2000j co 3 dni przez powiedzmy 2 tygodnie ale nie mówie, że sposób zaproponowany przez Body jest zły
"rokjet fuel" in my vains
1265795349000
Gumbas79
Wysłana - 10 lutego 2010 11:00
jak pisał BODY LINE mniejsza dawka a częściej ! po hcg daruj już sobie sermy tylko daj jakiś konkretny booster testa i zma !