Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Problem z nabraniem masy przy intensywnym trybie życia.

mati23baz

Wysłana - 30 stycznia 2010 14:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! Mam 17 lat, ważę 55 kg, 175 cm wzrostu. Prawie ektomorfik. Trenuję od 15 roku życia w domu, przy użyciu różnych przyrządów (drążków, ekspanderów, hantli itp), wykonuję różne rodzaje pompek, podciągnięć na drążku, ćwiczeń siłowych, duża ilość powtórzeń nie sprawia mi problemu. Podnoszę własną masę ciała. Na początku, zanim zaczęłem ćwiczyć byłem ektomorfikiem z wagą 49kg, potem zaczęłem nabierać masę, ale niestety po 10 miesiącach ćwiczeń mięśnie przestały rosnąć i ustałem na wadze 55kg. Nie wiem co zrobić, stosowałem różne diety przez 4 miesiące lecz nie dawało to rezultatów. Chciałbym trochę zwiększyć masę. Co mam robić, aby moje mięśnie znowu zaczęły rosnąć? Jaką dietę stosować? Dodam że nie używam odżywek, ćwiczę na sucho. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Cała harmonia tego świata składa się z elementów sprzecznych... >Seneka Młodszy<

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 stycznia 2010 14:30 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 30 stycznia 2010 14:30    Edytuj Cytuj
10 wskażowek czytaj i weź się za michę gdzie znaleźć wyszukiwarka
Ekspert -

mati23baz

Wysłana - 30 stycznia 2010 16:12    Edytuj Cytuj
czy chodziło o te 10 wskazówek: http://www.kulturystyka.pl/artykuly/104 :) Thx

Cała harmonia tego świata składa się z elementów sprzecznych... >Seneka Młodszy<

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

mati23baz

Wysłana - 30 stycznia 2010 20:57    Edytuj Cytuj
Aha... dziękuję. Zastosuję się i zobaczymy jakie będą rezultaty... odezwę się niebawem!

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 30 stycznia 2010 21:02    Edytuj Cytuj
pisz w tym temacie by nie zaśmiecać
Ekspert -

mati23baz

Wysłana - 10 lutego 2010 00:07    Edytuj Cytuj
Jak na razie mały sukces! Z 55 kg nabrałem masy do 59 kg. Zupełnie zmienił mi się apetyt.. jem co chwilę. Ćwiczenia na masę i powinno wyjść coś pięknego. Minęło dopiero 10 dni a już widać efekty..

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 10 lutego 2010 07:49    Edytuj Cytuj
na pewno trochę wpadło wody ale ważne że jest do przodu kontrluj aby fat zbędny nie szedł pozdr
Ekspert -

mati23baz

Wysłana - 10 lutego 2010 22:40    Edytuj Cytuj
Jak na razie staram się trzymać stałą dietę, nic nie zmieniać, utrzymuję te same godziny posiłków i treningów. Od czasu do czasu tylko zwiększam ciężar.

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 10 lutego 2010 22:42    Edytuj Cytuj
tego się trzymaj póki co
Ekspert -

Bower1

Wysłana - 10 lutego 2010 22:56    Edytuj Cytuj
mati jak to zrobiles? w nie całe 2 tygodnie 4kg ? mógłbyś napisać jak wygląda twój dzień treningowy i nie treningowy jeśli chodzi o jedzenie ??

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z nabraniem masy przy intensywnym trybie życia.

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.