Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 287 razy
Autor

Problem z koncentracją

Mentooy

Wysłana - 11 marca 2010 21:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Od jakiś 2 miesięcy mam problem z koncentracją. Szczególnie pojawia się to gdy jadę autem np. mam problem z szybkim rozpoznaniem na znakach czy mam pierwszeństwo czy nie.
Mam też problemy z szybkim podejmowaniem decyzji czuję się jakby ciągle chciało mi się spać.

Czy powodem tego może być stres, brak jakiejś witaminy albo brak właściwej regeneracji?
Ćwiczę na siłowni 3x w tygodniu, dietę mam ułożoną.

Prawie zawsze idę spać ok. 1:00 w nocy, a budzę się o 7-8 rano.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2010 19:38 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

k4mil

Wysłana - 14 marca 2010 19:38    Edytuj Cytuj
Pewnie za mało snu... tez tak mam jak nie przespie przynajmniej tych 8 godzin, sprobuj sie przestawić żeby chodzić spać przed 12.

Andrews66

Wysłana - 15 marca 2010 01:24    Edytuj Cytuj
Ja mam tak, że w normalnych warunkach śpię max do 11, nie ważne czy to 12h snu czy 3h i jestem zawsze wypoczęty itd.
Spróbuj brać magnez, witaminy i taki specyfik co się chyba ginko-flav nazywa całkiem dobrze w połączeniu robią na koncentrację.

TkaczuTL

Wysłana - 15 marca 2010 10:59    Edytuj Cytuj
Pamiętaj, że brak koncentracji to nie tylko zmęczenie fizyczne, ale i psychiczne.
Tak jak napisali koledzy - więcej wypoczynku dla organizmu. Czyli snu. Witaminy na pewno się przydadzą. Kup jakąś multiwitaminę, osobno magnez. Odstaw kawę, herbata tylko lekka, gdyż to magnez wypłukuje.
Od strony psychologicznej musisz odreagować stres. Jak się nie zrelaksujesz, to się nie skoncentrujesz :)

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 15 marca 2010 11:05    Edytuj Cytuj
Relaksuj się.

doping & zdrowie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z koncentracją

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.