Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 780 razy
słowa kluczowe: problem  fryzrurą 
Autor

Problem z fryzrurą

sqrwielll

Wysłana - 20 grudnia 2009 13:04    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,

jest problemik, otóż mam fryzure jak ten kolo na zdjęciu, tylko że góra troche krótsza...

Problem w tym że wygląda tak tylko jak wyjde od fryzjera. A już 3 dni później boki mi odstają, cholernie szybko rosną...

Tak sie zastanawiam czy by tych boków samemu w domu nie opjerdalać... Da rade tak przed lustrem tył, boki itd jakąś maszynką ?? Albo mama czy panna dałaby rade bez żadnej wprawy nie sp******ić tego ????

Wiem że tu sie połowa sama goli ale w moim wypadku trzeba jednak mieć w rękach troche finezji

Musze coś wykminić bo latam do fryzjera niemal co 3 tygodnie a nawet po 3 tygodniach te boki wyglądają przeyebanie po prostu...

Albo jakoś spowolnić ich wzrost sam nie wiem

Za pomoc sogacze polecą

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2009-12-20 13:05:37

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 grudnia 2009 13:10 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

bebikuś85

Wysłana - 20 grudnia 2009 13:10    Edytuj Cytuj
Ogól się na łyso

Lubie zupki chinskie

sqrwielll

Wysłana - 20 grudnia 2009 13:13    Edytuj Cytuj
k**** zapomniałem dodać żebyście nie pieprzyli żebym sie na łyso ogolił bo to odpada

SebaWlkp

Wysłana - 21 grudnia 2009 11:55    Edytuj Cytuj
maszynke w ręke i jedziesz, musisz spróbowac i się przekonać jak to będzie wyglądało, a najlepiej zagadaj ze swoim fryzjerem na ten temat, czy maszynką dałoby rade żebyś sam sobie te boki przejechał, i na jaką długość mniej więcej, żeby pasowały do reszty, ja parę lat temu też się lubowałem w takich fryzurkach i miałem podobny problem jak ty, to nakładałem tony żelu na łeb, ale tego nie polecam

sqrwielll

Wysłana - 21 grudnia 2009 14:35    Edytuj Cytuj
no właśnie mnie to wnerwia, że musze przyklepywać te boki garścią żelu i wyglądam jak Stefano Terazzino w tańcu z gwiazdami

W sumie sam nie dałbym rady na bank, ale kogoś musze zwerbować, może mama da rade ??

Molu86

Wysłana - 21 grudnia 2009 15:10    Edytuj Cytuj
jak ma talent to da
albo podlatuj czesciej do swojego fryzjera na podgolenie boczkow, ugarad sie z nim cenowo i tyle

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.