Witam. Za okolo 3 tygodnie koncze redukcje i zamierzam uderzyc z czyms mocnym. Chce juz na zapas miec wszystko przygotowane i odrazu uderzyc z mocnym cyklem. Na chwile obecna posiadam:
nie wiem po co Ci jeszcze KA. zostaw je sobie na później.
Storma bierz rano i po treningu, w nie treningowe tylko rano. Shocka 30 minut przed treningiem. jak masz Paka to Vita-min niepotrzebne. bierz jedną saszetke po sniadaniu.
w nietreningowe daj dwie porcje storma, według rozpiski jankiela w treningowe dni miałbyś 3 porcje kreatyn, a w nietreningowe dwie troche to takie jakieś siakieś.
ja bym dał tak dzień tr - rano krea alk, przed trenem shock, po trenie storm dzien bez trenu - rano storm, w porze trenu storm
lub wersja bez alkalynu d trenu- rano strom , przed tren shock, po trenin storm dzień bez trenu- rano storm w porze trenu stor kre alk na następny raz
ja bym brał pierwszą opcję, bo jeśli ćwiczysz np 3 razy w tygodniu to masz wypas cykl na 50 dni, w drugiej opcji na 40
łazisz cały dzień wór poci się wystarczy jeno roz podropać po nim się a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
HE MAN ja tak brałem i byłem zadowolony, dlatego polecam ten sposób. 2 porcje to jeśłi wazy ponad 100kg. KA na następny raz. Shock Ci powinien zostać i masz za***isty zestaw na po przerwie.
Dobra, dzieki panowie! Sogi siadly :) Alkalyn zostawie na nastepny raz, a teraz uderze z samym stormem :D Glutamine jakos do tego dodawac czy tez olac?
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
1172821628000
Okurde
Wysłana - 02 marca 2007 11:32
troche duzo tego animal pak i vita-min plusdo tego zma,naprzyklad cynku to wychodzi ok 60mg na dobe
Zmieniony przez - Okurde w dniu 2007-03-02 11:37:04
--==Masa ponad wszystko!!!==--
Znawca -
1172831545000
creatine
Wysłana - 02 marca 2007 11:41
Czyli co? Wystarczy mi storm + shock + animal pak + o3?
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
1172832091000
Okurde
Wysłana - 02 marca 2007 12:00
tak no i mozesz dorzucic wlasnie odzywki dla uzupelnienia diety