Dluzszy czas pracowalem fizycznie bez rekawiczek i moje dłonie sa strasznie zniszczone, na calej powierzchni sa dziwne popekania, tak jakby zmarszczki, ogolnie skora wyglada na duzo starsza niż na innych czesciach ciala, a mam dopiero 22 lata. Znacie jakies sposóby na pozbycie się tych zmarszczek oraz na ładniejsza skore na dłoniach? Uzywam kremu Neutrogeny i Garniera ale to nie pomaga, raz w tygodniu robie tez peeling z kawy. Mam tez nie wiem skad biale plamki na paznokciach Pozdrawiam, Handzoff
Moze sprobuj jeszcze kremow bardziej natluszczajacych a najlepiej to jakbys poradzil sie pani dermatolog albo chodziasz niech farmaceutka w aptece doradzi Ci jakis mocno natluszczajacy krem.
i m p o s s i b l e i s n o t h i n g
Znawca -
1256136746000
nioonia
Wysłana - 21 października 2009 21:16
ja juz kiedys pisalam, ze uzywam do mycia rak emulsji z AA help,jest lagodniejsza niz zwykle mydlo, mozesz sprobowac. poza tym smaruj rece po kazdym myciu, nie wystawiaj na mroz - nos rekawiczki, i kup cos aptecznego, ja uzywam diprobase ale jak blue, poradz sie farmaceuty
Specjalista -
1256152588000
Adam67
Wysłana - 02 listopada 2009 01:49 Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.