Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 221 razy
słowa kluczowe: problem  biodrem 
Autor

Problem z biodrem.

denaturrat

Wysłana - 02 marca 2010 19:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema od ponad roku przeskakuje mi w biodrze(nie boli) podczas ruchu okrężnego ze zgiętym kolanem.Kilka razy dziennie podczas ćwiczenia siedząc i mając pięty przy sobie przyciąganie kolan do ziemi strzela mi dosyć głośno ale to również nie boli.Byłem u lekarza który według mojej opinii nie jest zbyt kompetentny w tych sprawach powiedział mi ze to nie jest nic złego, i na tym sie zakończyło, miał ktoś podobny problem? I czy mógłby polecić jakiegoś dobrego lekarza w Tarnowie choćby prywatnego.Od ponad pół roku cwicze muay thai, i się rozściągam, powiedział mi ze to jest szkodliwe, co o tym sadzicie?Badanie krwi, i rentgen jest okej, zlecił mi jeszcze usg.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 21:40 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Dziadi

Wysłana - 03 marca 2010 21:40    Edytuj Cytuj
ja się wypowiem bo prawdopodobnie mam to samo są to pozostałości po mojej piłkarskiej karierze stojąc na bramce . Ogranicza mi to trochę ruch u mnie jest tak podnoszę nogę uginam kolano, cała noga w prawo i opuszczam nogęi strzał i taka mała blokadka ...
narazie mi to nie przeszkadza i nic z tym nie robie ,Ty masz tak samo ?

denaturrat

Wysłana - 04 marca 2010 10:07    Edytuj Cytuj
Tak mam to samo, mi też nie przeszkadza ale irytuje i niepokoi

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.