Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Problem z Hermod III

kristoferr

Wysłana - 19 marca 2009 16:55    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez DUDA_ z działu 'Kelton'.
Witam.

Zamówiłem zestaw Hermod III i w środku nie znalazłem instrukcji, oraz paru części. Już napisałem maila czego brakuje. Ale mniejsza o to.
Stojaki sam złożyłem, oraz widzę, że ławka też nie będzie trudna do złożenia, oprócz przykręcenia tapicerek do metalowych części. Byłbym wdzięczny, jeśli ktoś pokaże lub poda wymiary, jak dokładnie przykręcić oparcie, siedzisko, oraz modlitewnik.

Pozdrawiam, oraz liczę na szybką odpowiedź.

Metal Up Your ASS!

BOK Kelton

Wysłana - 19 marca 2009 17:50    Edytuj Cytuj
Witam, na profil gdzie wkłada Pan modlitewnik należy nałożyć kwadratową przelotkę, następnie włożyć zmontowany modlitewnik.
Do tapicerki od modlitewnika proszę na środek przyłożyć metalowy element i przez otwory wkręcić wkręty. Ułożyć siedzisko i oparcie tak, aby można było swobodnie podnosić oparcie do góry, po przymierzeniu proszę wkręcić przez otwory wkręty.
Jestem przekonana, że na pewno się Panu uda. W razie problemów prosze o kontakt z BOK Kelton Oczywiście brakujące elementy doślemy. Serdecznie pozdrawiam
BOK Kelton

Katarzyna Małysa - Kelton. Skontaktuj się ze mną tel.665 045 898; GG:9924606; katarzyna.malysa@kelton.pl

kristoferr

Wysłana - 19 marca 2009 17:55    Edytuj Cytuj
Na kwadratową przelotkę właśnie czekam :>
Jeśli chodzi o modlitewnik, to wkręcić to przy samej górze(Czyli zaraz przed tym, jak zaczyna się czerwony materiał)? Czy dokładnie na środku, jeśli chodzi o wysokość i szerokość?

Metal Up Your ASS!

BOK Kelton

Wysłana - 19 marca 2009 18:26    Edytuj Cytuj
kristoferr: Przelotka na pewno dojdzie w kopercie, przymierz i przykręć na środku zaraz jak kończy się czerwony materiał
POzdrawiam
BOK Kelton

Katarzyna Małysa - Kelton. Skontaktuj się ze mną tel.665 045 898; GG:9924606; katarzyna.malysa@kelton.pl

kristoferr

Wysłana - 19 marca 2009 18:33    Edytuj Cytuj
Ok, napisałem w mailu, że podstawki na gryf miałby być gumowane, lecz dostałem zwykłe. Zostaną dosłane ogumowane?

Zmieniony przez - kristoferr w dniu 2009-03-19 18:56:29

Metal Up Your ASS!

BOK Kelton

Wysłana - 19 marca 2009 21:29    Edytuj Cytuj
Oczywiście jak miały być gumowane to napewno je doślemy
POzdrawiam
BOK Kelton

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z Hermod III

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.