Autor

Problem z Dominator Shaker PRO

Czarnuchok

Wysłana - 25 lutego 2010 20:57    Edytuj Cytuj
Witam

otrzymałem dziś e-mail od klienta dotyczący zamówienia szejkerów Dominator Shaker PRO

Jak wiadomo szejkery są pakowane w folię więc nie mamy ingerencji w szejkery, tak aby coś się z nimi mogło stać jak w przypadku niżej.

Piszę w związku z tym iż nie pierwszy raz słyszę o tym problemie, a teraz klient chce wymianę. Co dalej w takim razie ?

treść e-mail

"Dziękuję za przesyłkę - ogólnie jestem zadowolony z suplementów i gratisu.

Niestety Shaker okazał się wadliwy - w żaden sposób nie domyka się pokrywka i podczas mieszania wycieka.
Wyszło to na jaw już przy pierwszej próbie wymieszania 0,5l Isostaru. Nawet nie da go się zabrać na trening, bo się otworzy i wszystko się wyleje w plecaku zanim dojadę na miejsce.

Wobec tego odeślę shaker z prośbą na wymianę na wolny od wad - szczelny i niecieknący.

Pozdrawiam,"

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256

IRON-MEN2

Wysłana - 25 lutego 2010 21:11    Edytuj Cytuj
Czarny.Szejkerom jak są zapakowane nic się nie dzieje ale często i gęsto jest tak że jak klient biorąc szejker u mnie w sklepie do ręki po podniesieniu klapki do góry już szejkera nie jest w stanie zamknąć.To są wadliwe szejkery te zabezpieczanie jest trefne bo od razu się łamię i szejker w kosz tylko się nadaje.Mi osobiście się to samo się przytrafiło.Więc padłeś na 30 zeta bo wymiana nie nieunikniona.
Tylko pytanie kto Ci za wadliwy produkt zwróci kasę??

trenuj ostro albo giń

monster.

Wysłana - 25 lutego 2010 21:21    Edytuj Cytuj
Miałem ten sam problem ale reklamację mi w Olimpie uznali bez problemu ,potrzebny jest tylko paragon .

monster.

IRON-MEN2

Wysłana - 25 lutego 2010 21:28    Edytuj Cytuj
To reklamuje jutro 4 sztuki bo tyle zalega mi

Zmieniony przez - IRON-MEN2 w dniu 2010-02-25 21:28:57

trenuj ostro albo giń

Lumpiks

Wysłana - 25 lutego 2010 21:54    Edytuj Cytuj
...shakery wszedzie trafiaja sie wadliwe,z róznych przyczyn,...moj jest jak najbardziej ok...tak czy tak musisz zareklamowac,i po klopocie...

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 26 lutego 2010 07:32    Edytuj Cytuj
powiem wiecej Lumpiks

kazdy towar potrafi byc wadliwy
dobrze jesli udaje sie go reklamowac

TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM
i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -

Czarnuchok

Wysłana - 26 lutego 2010 08:13    Edytuj Cytuj
moj problem polega na tym

szejker jest wart 30 zł
reklamacja to zwrot na "własny koszt" czyli ok 10 zł
każdy sprzedający wie ze przy zwrocie i kolejnej wysyłce dopłaca się do "zarobku" na paru kolejnych sztukach...

więc jak to reklamować ? wysyłka bezposrednio do olimp z paragonem ?

kontakt GG 1844256

Ravenlord

Wysłana - 26 lutego 2010 10:09    Edytuj Cytuj
Czarnuchok - w czym problem, nie odwiedza Cię PH Olimpu? W czasie wizyty dajesz mu mu te produkty, wypisujesz reklamację, potwierdzenie odbioru i oczekujesz w ustalonym terminie na towar wolny od wad.

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Czarnuchok

Wysłana - 26 lutego 2010 18:10    Edytuj Cytuj
tzn ta osoba też pokryje wysylke klienta do mnie i moją do niego aby bylo wszystko ok?

kontakt GG 1844256

Ravenlord

Wysłana - 26 lutego 2010 20:43    Edytuj Cytuj
to już wliczasz w koszty prowadzonej działalności - sam wybrałeś taki a nie inny model sprzedaży więc ponosisz również tego konsekwencje. olimp daje godziwie zarobić dzięki polityce cen min., więc nie rozumiem czemu się szczypiesz takimi detalami.

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

IRON-MEN2

Wysłana - 26 lutego 2010 20:47    Edytuj Cytuj
buhahaha godziwie zarobić na tym szejkerze.Ziom z jakiej ty planety jesteś??

trenuj ostro albo giń

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z Dominator Shaker PRO

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.